Beheer, is dat iets voor jou(w woning)?

Hoe heb jij de verhuur van jouw woning geregeld?

In je zelf al je huurgeleden en ben jij dag en nacht beschikbaar om schade aan jouw verhuurde woning te verhelpen? Heb jij zelf een contract opgesteld en ben je er zeker van dat alle zaken goed zijn geregeld in geval van problemen met huurders? Of laat je het beheer van jouw woning over aan professionals?

Net voor twaalven blijkt een waterleiding verstopt. Als er niet snel een reparateur naar kijkt, dreigt de buis te springen en ontstaan grote waterschade. Huurders maken zich ernstige zorgen en vragen om een snelle aanpak. Heb je als huiseigenaar alles zelf geregeld, en moet je midden in de nacht in actie komen om erger te voorkomen? Of, heb je alles uitbesteed aan een professionele beheerder en wordt de leiding meteen door een ervaren kracht gerepareerd (en krijg je ’s-ochtends alleen een melding van het voorval)?

Het verhuren van een woning kan een stuk makkelijker en zonder veel zorgen, door een beheerder in te schakelen.

Vastgoed Unie is een nieuw makelaarskantoor in Amsterdam, maar de oprichters hebben ruim 10 jaar ervaring in het beheer van huurwoningen in de hoofdstad. Het bedrijf kent de uitdagingen in de markt en ondersteunt niet alleen op financieel vlak, maar neemt ook de afhandeling van schade en onderhoud uit handen. Daarmee wordt verhuren waardevol als investering en bent jij van alle zorgen van het beheer van jouw woning verlost.

Begin dit jaar lanceerde Vastgoed Unie zijn geheel nieuwe website met een speciale inlog voor huurders én huiseigenaren waarvan de woning verhuurd wordt. Met de speciaal voor Vastgoed Unie ontwikkelde software zijn contractuele afspraken altijd inzichtelijk en worden betalingen automatisch bijgehouden. Ook kunnen huurders via het platform schade melden en vragen stellen over het onderhoud van de woning, zonder dat huiseigenaren hierbij direct betrokken hoeven te worden. Deze aanpak scheelt veel moeite en ontzorgt verhuurders, aldus Vastgoed Unie.

Neem direct contact op met Vastgoed Unie en maak een afspraak om te zien wat wij voor jou kunnen doen.