De voordelen van beheer van jouw huurwoning

Bij een enorme vraag naar woningen in Amsterdam is het niet moeilijk om huurders te vinden voor jouw woning. Het contact met huurders, onderhoud en het innen van huurgelden, is echter lang niet zo gemakkelijk geregeld. Een professionele beheermaatschappij kan je ondersteunen op alle mogelijke gebieden.

Vastgoed Unie heeft jarenlange ervaring in het beheer van huurwoningen voor huizenbezitters en investeringsmaatschappijen. De oprichters van het nieuwe makelaarskantoor in Amsterdam kennen niet alleen de uitdagingen op financieel gebied, maar de dienstverleners ondersteunen ook in het onderhoud en helpen bij mogelijke schade aan de woning. “Wij doen er alles aan om huizeneigenaren zorgen in de verhuur te ontnemen”, aldus Boudewijn Schütte van Vastgoed Unie.

Voor een efficiënte communicatie met huizeneigenaren en huurders heeft Vastgoed Unie speciale software ontwikkeld. Via de speciale inlog hebben alle betrokkenen altijd inzage in contracten en betalingen en kan snel melding gemaakt worden van onderhoud. Dit vergemakkelijkt niet alleen het beheer, het zorgt ook voor een snelle aanpak van mogelijke problemen.

Heb jij een woning in de verhuur en zoek je professionele begeleiding, of wil je jouw huis verhuren en wil je je laten adviseren over de aanpak hierin, maak dan een afspraak met Vastgoed Unie. Kom langs voor een afspraak om je vrijblijvend te informeren.