Nieuwe makelaars mét ervaring

Vastgoed Unie mag dan te boek staan als het jongste makelaarskantoor van Amsterdam, geheel nieuw in de markt is het bedrijf zéker niet. Afgelopen 10 jaar deden de partners van het vastgoedbedrijf al veel ervaring op in de professionele begeleiding van de koop en verkoop van woningen, in de huurmarkt en als beheerder van vastgoedobjecten voor huizenbezitters en investeringsmaatschappijen.

De inkt op de oprichtingsakte van Vastgoed Unie in Amsterdam is nog maar net droog: december 2016, noteert het officiële document. Het kantoor van de jonge makelaars in Amsterdam – gevestigd aan de Da Costakade in upcoming Oud-West, oogt splikspinter nieuw. En bij binnenkomst begroeten de partners van het bedrijf alle bezoekers met een enthousiasme dat je vooral van startups en jonge ondernemers zou verwachten. Maar toch is Vastgoed Unie niet écht een nieuwkomer in de Amsterdamse huizenmarkt.

Patrick Smolders, Pim Muhring en Boudewijn Schütte– de oprichters van het bedrijf – werkten afgelopen decennium afzonderlijk bij verschillende grote vastgoedbedrijven en makelaars in de hoofdstad. De drie bundelen nu hun kennis om de makelaardij te veranderen. “Afgelopen jaren is het belang van klanten in de koop en verkoop, verhuur en het beheer van huurwoningen uit beeld verdwenen. Dat willen wij veranderen”, aldus Patrick Smolders.

“Vastgoedbeslissingen zijn grote beslissingen waarmee veel geld gemoeid is en waar belanghebbenden nog jaren mee te maken hebben. Goede begeleiding – met zorg, kennis en ervaring – is een pure noodzaak!”, vervolgt de makelaar.

Het bedrijf ondersteunt niet alleen kleine huizenzoekers, maar ook professionele partijen. “Van studenten op zoek naar een onderkomen in Amsterdam tot vastgoedinvesteerders”, lacht Smolders. “Iedereen krijgt van ons een zelfde hoogwaardige ondersteuning.”

Afgelopen maanden heeft Vastgoed Unie onder meer een gehele nieuwe website  – met een actueel aanbod aan huur- en koopwoningen – en speciale software voor hun klanten-pagina ontwikkeld. Met die laatste kunnen huurders en eigenaren van huurwoningen voortdurend op de hoogte blijven van financiële zaken maar ook melding maken van schade of andere ongewone omstandigheden.

Maak een afspraak, kom langs bij het nieuwste makelaarskantoor van Amsterdam en laat je ondersteunen in het beheer van jouw huurhuis of jouw zoektocht naar jouw ideale woning.