Stadionkade 1, Amsterdam

Schitterend 5 kamer appartement  (2 slaapkamers) van circa 110 m2 met vrij uitzicht over het Zuider Amstelkanaal en de Beethovenstraat, gelegen in Amsterdam Zuid nabij de Zuid As.

Huurprijs: € 1950 / maand

INDELING

De luxe hoekwoning, welke gelegen is op de derde etage, is te bereiken via het algemene trappenhuis. Ruime hal met toegang tot de woonkamer, welke rondom een schitterend uitzicht biedt door de vele raampartijen. De half open keuken met bar is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De master-bedroom met inbouwkasten geeft net als de hal toegang tot de badkamer. De luxe ingerichte badkamer is voorzien van een extra ruime douche, design- wastafelmeubel en wasmachine/droger. Middels de hal zijn tevens de logeerkamer, gastentoilet en de (kleed/logeer)kamer bereikbaar.

OMGEVING

De buurt is vernoemd naar het nationale stadion van Harry Elte en niet naar het Olympisch Stadion van Jan Wils. Dit stadion stond tussen 1914 en 1929 op de plek van de huidige Jason- en Argonautenstraat. Het werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken om plaats te maken voor woningbouw. s Avonds een drankje doen of een hapje eten? Een keur aan gezellige restaurants en terrasjes bevinden zich in de directe nabijheid.

BIJZONDERHEDEN:

  • gemeubileerd of gestoffeerd
  • geheel voorzien van een fraaie parketvloer.
  • hoekwoning dus veel licht en privacy.