Straat Kostverlorenstraat

Postcode 1052GW

Wijk Frederik Hendrikbuurt

Stad Amsterdam

Prijs €250.000,-

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 1

Oppervlakte 56 m²

Buitenruimte Nee

Beschrijving

Casco appartement op de derde etage op de grens van stadsdeel Centrum en Westerpark.

OMGEVING:
Alleen het oversteken van de Singelgracht verwijdert van de Jordaan en op slechts 5 minuten fietsen van het stadscentrum. De ringweg A-10 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse tram (lijn 3 en 10)- en buslijnen (bus 18 en 21) en is het Centraal Station dichtbij gelegen. Tevens zijn in de directe omgeving diverse winkels te vinden, variërend van supermarkten tot trendy zaken. De bekende Noordermarkt is op loopafstand, evenals het Westerpark. Om de hoek bevindt zich Het Marnix, een modern en multifunctioneel sportcentrum en tevens zwembad.
Westerpark biedt recreatieve en culturele mogelijkheden. Het terrein van de Westergasfabriek, een prachtig industrieel monument, is omgevormd tot het Cultuurpark. Stedelijke vernieuwingsprojecten zorgen ervoor dat het aparte karakter van de buurten blijft behouden terwijl de leef- en werkomgeving wordt aangepast aan hedendaagse normen en wensen.

VVE
Het appartement wordt professionele beheerd, er is momenteel ca. 10.000 Euro in kas. De VvE behelst alleen dit pand (5 appartementen).

BIJZONDERHEDEN

De woning is gelegen op erfpacht met een halfjaarlijkse canon van ca. € 38,--. De algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Het tijdvak loopt tot 16 april 2030.
Kleinschalige VvE bestaande uit 5 leden. De VvE wordt professioneel beheerd.
De servicekosten zijn € 50,00 per maand.
Het appartement wordt zonder keuken en badkamer opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.
Verkoper heeft het object zelf nooit bewoond, het betreft een voormalige huurwoning (ouderdom en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing).

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!
 • Neem contact op!

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Afdrukken
 • Terug

Overig Aanbod

1 2 3 8