Straat Windroosplein

Postcode 1018ZW

Wijk Centrum

Stad Amsterdam

Prijs €2.750,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 5

Oppervlakte 151 m²

Buitenruimte Nee

Beschrijving

Licht 8 kamer dubbel laags appartement op de bovenste verdieping met een prachtig weids uitzicht over het water van de Wittenburgervaart, gelegen in “Het Vierwindenhuis”. Ideaal te gebruiken voor een groot gezin of young professionals.

Bestaande uit:
Centraal entree, entree appartement op de vijfde verdieping. Uitgaande van de meest oostelijk gelegen entree; woonkamer met keuken met openslaande deuren met uitzicht op ‘centre court’ (ideaal te gebruiken als woonkeuken), keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, oven combi, gasfornuis, koeling en natuurstenen aanrechtblad, interne trap naar kapverdieping, aldaar 4 met elkaar verbonden vertrekken. Via keuken toegang tot hal, kamer voorzijde (ook te gebruiken als entree of kamer), toilet, badkamer met douche. Aansluitend de woonkamer (wederom te gebruiken als toegang) en werk- slaapkamer aan de voorzijde.

Bijzonderheden
- Gestoffeerd
- 5 slaapkamers
- ca. woonoppervlakte 151m²
- Uitzicht over water en boten
- Bijzonder complex op schiereiland Wittenburg
- Niet geschikt voor meer dan 2 woningdelers

Omgeving:
De woning is gelegen in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, het Muziekgebouw aan het IJ, de Centrale Bibliotheek, Artis en het stadsstrand Roest maar toch heel rustig doordat er op het schiereiland Wittenburg alleen bestemmingsverkeer komt. De AH aan het eind van de straat is dagelijks tot 22 uur open.
Via de Piet Heintunnel of de IJtunnel is er een snelle en directe verbinding naar de Ring. Tramlijn 26 en 10 bevinden zich op loopafstand en Centraal Station en station Muiderpoort liggen op enkele minuten fietsafstand. Wonen in hartje Amsterdam met al zijn voorzieningen en tegelijkertijd toch rust en gemoedelijkheid ervaren.

Het Vierwindenhuis bestaat uit 89 koopwoningen en bezit vier gemeenschappelijke ruimtes, die door bewoners beheerd worden. Deze ruimtes, in de hoeken van het gebouw, hebben ieder een eigen functie: wintertuin, café /expositie-ruimte, concertzaaltje en sauna/ solarium. Er heerst een prettige sociale sfeer tussen de bewoners, maar tegelijkertijd is er niets verplicht en zijn de activiteiten vrijblijvend. De bewoners beschikken over 2 tuinen (1 op de binnenplaats en 1 op het Windroosplein) die beiden ook door de bewoners worden onderhouden.
Naast het Vierwindenhuis ligt een kleine jachthaven en open vaarverbindingen.
 • Neem contact op!

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Afdrukken
 • Terug

Overig Aanbod

1 2 3 8