Over ons

Geschiedenis

Vastgoed Unie is opgericht in 2016 met als doel om de kwaliteit en dienstverlening in de onroerend goed markt in de Randstad te verbeteren. Vastgoed Unie is een makelaardij en beheerder in één. Oprichter Pim Muhring stelt hoge eisen aan de dienstverlening en is voorstander van transparante, no-nonsense communicatie en een hoog serviceniveau tegen de scherpste tarieven.

De medewerkers van Vastgoed Unie ondersteunen al jaren verhuurders, zoekers en verkopers: van starters op de Amsterdamse woningmarkt tot beleggers en professionele partijen.

“Onze klanten verwachten de beste begeleiding en de hoogste kwaliteit dienstverlening. Het gaat in ons vakgebied immers over grote beslissingen waarmee veel geld gemoeid is. De makelaardij en het vastgoedbeheer naar een hoger niveau tillen – daar gaan wij voor. Dit bereiken wij door voortdurend te luisteren naar onze cliënten en rekening te houden met hun wensen en verwachtingen.”

– De oprichters van Vastgoed Unie.

Medewerkers

Neem nu contact met ons op

Heeft u vragen over de dienstverlening van Vastgoed Unie? Of wilt u een of meer panden door ons laten beheren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Vastgoed Unie. Dit kan telefonisch via +31(0)20 3081600 of per mail via info@vastgoedunie.com.

Neem nu contact met ons op