Uw woning verhuren?

Bent u vastgoedbelegger of wilt u uw woning verhuren aan expats? Dan weet u dat het verhuren van uw woning niet makkelijk is. Maar gelukkig hoeft het niet lastig te zijn! Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar en helpen u bij het vinden van de juiste huurder. We beschikken over specialistische kennis van de verhuurmarkt en ontzorgen u tijdens het gehele proces. Zo weet u zeker dat alles perfect is geregeld en er geen onduidelijkheden ontstaan over de gemaakte afspraken. Bovendien kunt u Vastgoed Unie inschakelen voor vastgoedbeheer op commercieel, technisch en financieel gebied.

  • Snel uw woning verhuren aan een geschikte kandidaat
  • Persoonlijke benadering: we luisteren graag naar uw wensen
  • Grote database met gescreende huurkandidaten
  • Specialistische kennis van de verhuurmarkt
  • Jarenlange ervaring in beheer, ook grootschalig

Uw woning verhuren aan een geschikte kandidaat

Door heel Nederland schakelen eigenaren en beleggers ons in om hun woningen te verhuren aan geschikte kandidaten. Dankzij onze grote database met gescreende huurkandidaten zijn we in staat om binnen no time een geschikte match te vinden voor uw huurwoning. Wij screenen de kandidaten op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast kunt u op onze begeleiding rekenen tijdens de sleuteloverdracht en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Vastgoedbeheer

Ook kunt u bij Vastgoed Unie terecht voor commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer in AmsterdamRotterdam en Den Haag. Zo helpen we u graag bij het oplossen van kleine technische problemen, onderhouden we uw woning of bedrijfspand en ontfermen we ons over het innen van huurgelden. Ook zorgen we voor de begeleiding van uw huurders. Kortom: bewaken, bemiddelen en beheren met u als verhuurder in het middelpunt.

Meer over vastgoedbeheer

Woning verhuren binnen de randstad

Vastgoed Unie is dé verhuurmakelaar binnen de randstad en neemt het volledige proces van het verhuren van uw woning uit handen. Heeft u vragen over hoe het verhuren van uw woning in uw stad in zijn werk gaat? Informeer dan bij een van onze verhuurmakelaars door te bellen naar 020 308 1600 of klik op uw woonplaats voor meer informatie.

Contact opnemen met Vastgoed Unie

Meer weten over het (tijdelijk) verhuren van uw woning via Vastgoed Unie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via 020 308 1600. U kunt uw vraag ook mailen naar info@vastgoedunie.com en u bent van harte welkom in ons kantoor in Amsterdam of Den Haag.