Vastgoedbeheer Rotterdam

Vastgoedbeheer voor uw panden in Rotterdam. Vastgoed Unie verzorgt het technische, commerciële en financiële beheer voor uw vastgoed. Voor € 59,- per object, per maand voeren wij alle werkzaamheden uit omtrent huurgelden, onderhoud en huurdersselectie. Wij bieden u een aantrekkelijke korting aan wanneer u meer panden bij ons in beheer heeft.

Wilt u direct advies voor het beheer van uw panden in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via 010 311 8080. U kunt uw vraag ook mailen naar info@vastgoedunie.com.

“Hele goede ervaring met dit team! Transparante meedenkers die begrijpen wat je wil. Ook altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt. Aanrader!”

De dienstverlening binnen vastgoedbeheer

Vastgoed Unie biedt een totaalpakket aan vastgoedbeheer voor uw pand in Rotterdam. Onze manier van werken ontzorgt u volledig en realiseert een optimaal rendement.

De dienstverlening richt zich op drie hoofdonderdelen: technisch onderhoud, financiële administratie en commercieel beheer.

Technisch onderhoud

Een van de verantwoordelijkheden van de verhuurder is het afhandelen van onderhoud en schade. Via het vastgoedbeheer besteedt u deze verantwoordelijkheid uit aan ons. Wij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt van de huurders.

Bij schade starten wij altijd een onderzoek naar de aansprakelijkheid, zorgen voor de nodige reparaties en handelen de zaak af met de verzekeraar. Door ons netwerk van aannemers in de Randstad kunnen wij elke reparatie snel en vakkundig afhandelen.

Financiële administratie

De financiële administratie is voor veel vastgoedeigenaren een lastig onderdeel. Met vastgoedbeheer van Vastgoed Unie heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij verzorgen de financiële administratie, innen de huur en ondernemen actie wanneer er problemen zijn met de betaling. Wij zijn ook het eerste aanspreekpunt van de huurders voor eventuele vragen over de financiën.

Via onze moderne software kunt u de financiële zaken rondom uw pand eenvoudig monitoren. De online portal geeft u inzicht in alle actuele cijfers en documenten.

Commercieel beheer

De vastgoedmarkt is volop in beweging. Om een maximaal rendement te halen uit uw Rotterdamse vastgoed is het belangrijk om tijdig in te spelen op marktontwikkeling. Dit is extra van belang wanneer uw pand zich bevindt in een populaire Rotterdamse wijk als Oude Noorden, Katendrecht of Blaak.

Vastgoed Unie verzorgt het commerciële beheer voor uw pand. Hierdoor weet u zeker dat u niet te laat inspeelt op de meest recente ontwikkelingen op vastgoedgebied.

Waarom vastgoedbeheer en makelaardij door Vastgoed Unie?

Jarenlange ervaring in Rotterdam

De vastgoedmarkt in Rotterdam en in de rest van de Randstad ontwikkelt zich razendsnel. Het aanbod wisselt en de prijzen fluctueren. Door onze jarenlange ervaring met huur, koop en vastgoedbeheer in Rotterdam bent u verzekerd van het beste advies.

Heldere communicatie

Uw wensen en mogelijkheden staan centraal bij Vastgoed Unie. Wij geloven in een duidelijk omschreven aanpak en heldere communicatie. U kunt ons altijd bereiken en uw informatie is te allen tijde in te zien via uw eigen klantenpagina.

Kennis van zaken

De specialisten van Vastgoed Unie hebben kennis van zaken over vastgoedbeheer en makelaardij in Rotterdam. Voor de aanvullende zaken als verzekering, bouwkundig advies en belastingzaken vertrouwen wij op een stevig netwerk aan specialisten.