Commercieel beheer van vastgoed

Ook een belangrijk onderdeel van onze dienst als vastgoedbeheerder: het commercieel beheer van vastgoed. We begrijpen dat het vinden van geschikte huurders een tijdrovend proces kan zijn waarbij de nodige uitdagingen komen kijken. Bij Vastgoed Unie nemen we dit probleem uit handen, zodat u er geen omkijken naar hebt. Ons toegewijde team van vastgoedexperts heeft een breed netwerk en beschikt over de expertise om de perfecte huurders voor uw commerciële vastgoedobjecten te vinden.

Commercieel beheer van vastgoed als onderdeel van compleet vastgoedbeheer

Commercieel beheer van vastgoed is een cruciaal onderdeel van compleet vastgoedbeheer. Naast commerciële werkzaamheden omvat compleet vastgoedbeheer ook andere aspecten, namelijk:

Bij Vastgoed Unie bieden we voor slechts € 69,- per object, per maand compleet vastgoedbeheer aan. Hieronder vallen onder andere het administratief, commercieel, financieel en technisch beheer. Zo bent u volledig ontzorgt en wordt uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief beheerd.

Laat ons het werk doen, terwijl u profiteert van een probleemloos en rendabel vastgoedbeheer. Neem contact met ons op en ontdek vandaag nog hoe Vastgoed Unie uw commercieel beheer van vastgoed naar nieuwe hoogtes kan tillen.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Wat is commercieel beheer van vastgoed?

Commercieel beheer van vastgoed omvat alle taken en verantwoordelijkheden die te maken hebben met de commerciële aspecten van vastgoedbeheer. Dit omvat onder andere het vinden en aantrekken van geschikte huurders, het afhandelen van huurcontracten en -betalingen, het beheren van leegstand en het waarborgen van een optimale bezettingsgraad. Kortom, commercieel beheer zorgt ervoor dat uw vastgoedportefeuille een gezonde cashflow genereert en rendabel blijft.

Bij Vastgoed Unie hebben we een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in commercieel beheer van vastgoed. We hebben uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en beschikken over een breed netwerk, waardoor we in staat zijn om geschikte huurders te vinden die aansluiten bij jouw specifieke vastgoedobjecten. We nemen het volledige beheer van de commerciële processen op ons, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van vastgoedbeheer.

Ons takenpakket

 • Het online aanbieden van uw vastgoed via ons netwerk
 • Proactieve zoektocht naar de geschikte huurders
 • Het screenen van potentiële huurders
 • Contractonderhandelingen
 • Het opstellen van huurovereenkomsten
 • Eerste aanspreekpunt voor huurders
 • Controle op naleven huurovereenkomst

Waarom administratief beheer vastgoed bij Vastgoed Unie?

 • Jarenlange ervaring met administratief beheer van vastgoed
 • We beschikken over een zeer brede kennis van de vastgoedmarkt
 • Altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving
 • Volledige ontzorging door professionals
 • Slechts € 69,- per object per maand
 • Profiteer van schaalvoordeel vanaf 5 objecten
 • Breed netwerk aan potentiële huurders én verhuurkanalen
 • Vrijblijvend advies op maat

Voordelen van het uitbesteden van commercieel beheer van vastgoed

Het uitbesteden van commercieel beheer van vastgoed aan [Organisatienaam] biedt verschillende voordelen:

Huurderselectie en -behoud: We hebben uitgebreide ervaring in het vinden van geschikte huurders en het afhandelen van huurcontracten. We zorgen ervoor dat u een stabiele en betrouwbare huurdersbasis hebt, wat resulteert in langdurige en rendabele huurovereenkomsten.

Optimalisatie van bezettingsgraad: Ons team houdt voortdurend de marktontwikkelingen in de gaten en past strategieën toe om leegstand te minimaliseren. We streven naar een optimale bezettingsgraad, waardoor u inkomsten maximaliseert en leegstandsverliezen vermindert.

Professioneel vastgoedbeheer: Naast commercieel beheer maken we deel uit van een compleet vastgoedbeheerpakket. Dit omvat ook technisch onderhoud, administratief beheer en klantenservice. Door al deze aspecten aan ons over te laten, kunt u zich focussen op uw corebusiness en genieten van een zorgeloos vastgoedbeheerproces.

Contact opnemen met Vastgoed Unie

Vastgoed Unie is uw vastgoedpartner in onderstaande steden:

Wilt u het complete beheer van uw vastgoed overlaten aan de experts van Vastgoed Unie, zodat u geen omkijken meer heeft naar alle rompslomp? Neem dan contact met ons op via +31(0)20 3081600 of stuur een bericht naar info@vastgoedunie.com.