Vastgoedbeheer Den Haag

Laat uw vastgoed in Den Haag beheren door een ervaren vastgoedbeheerder. Vastgoed Unie verzorgt de financiële administratie, het technische onderhoud en het commerciële beheer voor uw panden in Den Haag en de rest van de randstad. Vastgoed Unie biedt vastgoedbeheer aan voor slechts € 59 per object. Daarnaast profiteert u van een lagere prijs per pand wanneer u minimaal 5 objecten door ons laat beheren. Op onze prijzenpagina ziet u een compleet overzicht van de kosten voor vastgoedbeheer in Den Haag.

Heeft u vragen over de dienstverlening via Vastgoed Unie of wilt u direct vastgoedbeheer aanvragen voor uw panden in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via 020 3081600. U kunt uw vraag ook mailen naar info@vastgoedunie.com.

“Betrouwbare en vooral kundige vakmensen die de markt kennen en weten waar ze het over hebben. Denken goed met hun klanten mee en hebben een echte can-do mentaliteit. Ze regelen het, snel, goed en professioneel. Zowel voor koop, verhuur of beheer raad ik Vastgoed Unie van harte aan.”

De dienstverlening binnen vastgoedbeheer

Met vastgoedbeheer ontzorgen we u op het gebied van de drie hoofdtaken: onderhoud, administratie en commercieel beheer. Met deze combinatie van taken zorgen we dat u maximaal rendement haalt uit uw vastgoed zonder dat u hier veel omkijken naar heeft.

Technisch onderhoud

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van het pand en het afhandelen van schade. Vastgoed Unie zorgt ervoor dat deze werkzaamheden voor uw panden uitgevoerd worden. Wij zijn tevens het eerste aanspreekpunt van de huurder bij schade of andere technische zaken.

Wanneer er schade gemeld wordt, starten wij een onderzoek naar de aansprakelijkheid. Wanneer blijkt dat de verhuurder de schade moet verhelpen, zorgen wij dat dit gebeurt. Door ons uitgebreide netwerk van vakmensen in Den Haag hebben wij altijd snel een specialist op locatie om de reparatie uit te voeren. Na reparatie handelen wij de zaak verder af met de verzekeraar.

Financiële administratie

De financiële administratie is het struikelblok voor veel vastgoedeigenaren. Via vastgoedbeheer heeft u hier geen omkijken meer naar. We verzorgen de volledige administratie, innen de huur en ondernemen actie wanneer er problemen zijn bij betalingen. Als een huurder een vraag heeft over de financiën zijn wij ook het eerste aanspreekpunt.

Via onze software kunt u alle zaken rondom de financiële administratie eenvoudig monitoren. De portal op onze website geeft u inzicht in alle relevante documenten en up to date cijfers.

Commercieel beheer

De vastgoedmarkt ontwikkelt zich constant. Uiteraard wilt u graag zo snel mogelijk inspelen op kansen die hierdoor ontstaan. Zeker wanneer uw pand zich bevindt in een populaire wijk van Den Haag als het Hofkwartier, Buurtschap 2005 of de Schilderswijk. Door de werkzaamheden binnen vastgoedbeheer bij Vastgoed Unie weet u zeker dat u tijdig inspeelt op commerciële kansen. Via commercieel beheer zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw pand haalt.

Waarom makelaardij en vastgoedbeheer door Vastgoed Unie?

Jarenlange ervaring in Den Haag

De vastgoedmarkt in Den Haag is onstuimig. Wanneer u niet goed op de hoogte bent van alle ins en outs is de kans groot dat u fouten maakt. Door onze jarenlange ervaring met vastgoedbeheer in Den Haag bent u verzekerd van het beste advies.

Heldere communicatie

Bij Vastgoed Unie geloven wij in een duidelijk omschreven plan en transparante communicatie. U kunt ons daarom altijd bereiken en uw informatie is te allen tijde in te zien via uw online klantenpagina op onze website.

Kennis van zaken

De mensen achter Vastgoed Unie zijn gespecialiseerd in makelaardij en vastgoedbeheer. Als aanvulling op deze kennis hebben wij een breed netwerk aan bouwkundige adviseurs, verzekeraars en aannemers opgebouwd.