Vastgoedbeheer Den Haag

Laat uw vastgoed in Den Haag beheren door een ervaren vastgoedbeheerder. Vastgoed Unie verzorgt de financiële administratie, het technische onderhoud en het commerciële beheer voor uw objecten in Den Haag en de rest van de Randstad. Vastgoed Unie biedt vastgoedbeheer aan voor slechts € 69 per maand per unit. Daarnaast profiteert u van een nóg lagere prijs wanneer u meerdere units door ons laat beheren. Neem contact op met een van onze ervaren vastgoedbeheerders en bespreek de mogelijkheden met betrekking tot vastgoedbeheer Den Haag.

Heeft u vragen over de dienstverlening via Vastgoed Unie of wilt u direct vastgoedbeheer aanvragen voor uw objecten in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur via 070 - 500 1500 of stuur een e-mail naar info@vastgoedunie.com.

“Betrouwbare en vooral kundige vakmensen die de markt kennen en weten waar ze het over hebben. Denken goed met hun klanten mee en hebben een echte can-do mentaliteit. Ze regelen het, snel, goed en professioneel. Zowel voor koop, verhuur en beheer raad ik Vastgoed Unie van harte aan.”

De dienstverlening binnen vastgoedbeheer Den Haag

Met vastgoedbeheer in Den Haag ontzorgen we u op het gebied van vastgoed, onderverdeeld in drie hoofdtaken: onderhoud, administratie en commercieel beheer. Met deze combinatie van taken zorgen we dat u maximaal rendement haalt uit uw vastgoed in Den Haag zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Commercieel beheer

De vastgoedmarkt ontwikkelt zich constant. Uiteraard wilt u graag zo snel mogelijk inspelen op kansen die hierdoor ontstaan. Zeker wanneer uw pand zich bevindt in een populaire wijk van Den Haag als het Hofkwartier, Buurtschap 2005 of de Schilderswijk. Door de werkzaamheden binnen vastgoedbeheer bij Vastgoed Unie weet u zeker dat u tijdig inspeelt op commerciële kansen. Via commercieel beheer zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw pand haalt.

Financieel beheer

De financiële administratie is het struikelblok voor veel vastgoedeigenaren. Met onze dienstverlening vastgoedbeheer in Den Haag heeft u hier geen omkijken meer naar. We verzorgen de volledige administratie, innen de huur en ondernemen actie wanneer er problemen zijn bij betalingen. Als een huurder een vraag heeft over de financiën zijn we eveneens het eerste aanspreekpunt. 

Via onze software monitort u alle zaken rondom de financiële administratie eenvoudig zelf. Het portal op onze website geeft u inzicht in alle relevante documenten en cijfers.

Administratief beheer

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer van alle administratieve taken die betrekking hebben op uw vastgoedbeheer. Hieronder vallen onder andere:

  1. Huurincasso: Het innen van huur van huurders en het nauwgezet bijhouden van de betalingen.
  2. Huurcontracten: Het opstellen, beheren en bijhouden van huurcontracten met huurders.
  3. Onderhoud: Het plannen en coördineren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan het vastgoed.
  4. Financiële rapportage: Het bijhouden van financiële gegevens en het opstellen van rapporten over de inkomsten en uitgaven van het vastgoed.
  5. Budgettering: Het opstellen en beheren van budgetten voor het vastgoed.
  6. Communicatie met huurders: Het onderhouden van communicatie met huurders over vragen, klachten en verzoeken met betrekking tot het vastgoed.
  7. Vergunningen en verzekeringen: Het beheren van de vergunningen en verzekeringen die nodig zijn voor het beheer van het vastgoed.

Dankzij onze uitgebreide administratieve dienstverlening wordt uw vastgoed efficiënt en optimaal beheerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en volledig kunt profiteren van de voordelen van uw vastgoedbezit.

Technisch beheer

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw onroerend goed en het afhandelen van schade. Vastgoed Unie zorgt ervoor dat deze werkzaamheden voor uw panden uitgevoerd worden. Wij zijn tevens het eerste aanspreekpunt van de huurder bij schade of andere technische zaken.

Wanneer er schade gemeld wordt, starten wij een onderzoek naar de aansprakelijkheid. Wanneer blijkt dat de verhuurder de schade moet verhelpen, zorgen wij dat dit gebeurt. Uiteraard in samenspraak met u. Voor ons vastgoed in Den Haag hebben we een uitgebreid netwerk van vakmensen, waardoor er altijd snel een specialist op locatie is om de reparatie uit te voeren. Na reparatie handelen we de zaak verder af met de verzekeraar.

Waarom vastgoedbeheer Den Haag door Vastgoed Unie?

Jarenlange ervaring in Den Haag

De vastgoedmarkt in Den Haag is onstuimig. Wanneer u niet goed op de hoogte bent van alle ins en outs, is de kans groot dat u fouten maakt. Door onze jarenlange ervaring met vastgoedbeheer in Den Haag bent u verzekerd van het beste advies.

Heldere communicatie

Bij Vastgoed Unie geloven we in een duidelijk omschreven plan en transparante communicatie. U kunt ons daarom altijd bereiken en uw informatie is te allen tijde in te zien via uw online portal op onze website.

Kennis van zaken

De mensen achter Vastgoed Unie zijn gespecialiseerd in makelaardij en vastgoedbeheer. Als aanvulling op deze kennis hebben we een breed netwerk aan bouwkundige adviseurs, verzekeraars en aannemers opgebouwd.

Onze vastgoeddiensten in Den Haag

Behalve het beheren van uw Haagse vastgoed, bieden wij ook diverse andere makelaarsdiensten aan. Zoekt u bijvoorbeeld een aankoop-, verkoop- of verhuurmakelaar? Neem dan gerust contact op of kom langs op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag. Als u zich eerst verder wilt verdiepen in het verhuren van uw woning en de bijbehorende voor- en nadelen, dan kunt u een kijkje nemen op onze pagina die u alles vertelt over dit onderwerp.