Financieel beheer van vastgoed

Op zoek naar een professionele oplossing voor het financieel beheer van uw vastgoed? Bij Vastgoed Unie hebben we de expertise en ervaring om jouw zorgen weg te nemen. Uitbesteding van het financieel beheer biedt vastgoedeigenaren de mogelijkheid om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl onze experts zich bezighouden met het innen van huur, financiële administratie en kostenoptimalisatie. Vertrouw op Vastgoed Unie voor efficiëntie, nauwkeurige rapportage en een gezonde cashflow.

Financieel beheer van vastgoed als onderdeel van compleet vastgoedbeheer

Financieel vastgoedbeheer is een cruciaal onderdeel van vastgoedbeheer. Naast financiële taken omvat compleet vastgoedbeheer ook andere aspecten, namelijk:

Bij Vastgoed Unie bieden we voor slechts € 69,- per object, per maand compleet vastgoedbeheer aan. Hieronder vallen onder andere het administratief, commercieel, financieel en technisch beheer. Zo bent u volledig ontzorgt en wordt uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief beheerd.

Wilt u geen omkijken meer naar uw vastgoedportefeuille en uw vastgoed laten beheren door de experts van Vastgoed Unie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Wat is financieel vastgoedbeheer?

Financieel beheer van vastgoed omvat het innen van huur, financiële administratie, begroting en kostenbeheersing, rapportage en analyse, en debiteurenbeheer. Onze financieel beheerders zorgen ervoor dat huurinkomsten tijdig worden geïnd en beheren de financiële administratie om een gezonde cashflow te waarborgen. Ze stellen gedetailleerde begrotingen op, bewaken de kosten en optimaliseren waar mogelijk. Daarnaast genereren ze rapporten om de prestaties van de vastgoedportefeuille te evalueren en strategische beslissingen te nemen. Effectief debiteurenbeheer is ook een cruciaal aspect.

Het uitbesteden van financieel beheer biedt voordelen, waaronder focus op kernactiviteiten en expertise in kostenbeheersing. Vastgoedeigenaren en -investeerders kunnen zich concentreren op groei, terwijl Vastgoed Unie de financiële aspecten beheert. Uitbesteding zorgt voor een efficiënt huurincassoproces, optimale cashflow en maximalisatie van het rendement. Vertrouw op onze financieel beheerexperts om de financiële gezondheid van vastgoedportefeuilles te waarborgen, zodat u kunt blijven groeien en succesvol kunt zijn in de vastgoedsector.

Ons takenpakket

 • Maandelijks innen van de huur
 • Indien nodig, het aanmanen van huurders
 • Maandelijkse huuropbrengsten doorzetten naar verhuurder
 • Verrekenen van eventuele kosten voor onderhoud en reparatie
 • Verwerken huurverhogingen
 • Afrekening van servicekosten
 • Afhandelen van waarborgsom

Waarom financieel beheer vastgoed bij Vastgoed Unie?

 • Jarenlange ervaring met administratief beheer van vastgoed
 • We beschikken over een zeer brede kennis van de vastgoedmarkt
 • Altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving
 • Volledige ontzorging door professionals
 • Slechts € 69,- per object per maand
 • Profiteer van schaalvoordeel vanaf 5 objecten
 • Breed netwerk aan potentiële huurders én verhuurkanalen
 • Vrijblijvend advies op maat

Voordelen van het uitbesteden van financieel beheer

Bespaar tijd en moeite: Ons professionele team neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het financieel beheer, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke taken.

Expertise en nauwkeurigheid: Door financieel beheer aan ons over te laten, profiteert u van de expertise van ervaren professionals die zorgen voor nauwkeurige boekhouding en rapportage.

Kostenoptimalisatie: Wij bewaken kosten en identificeren mogelijkheden om de rendabiliteit te verbeteren, waardoor jouw vastgoedportefeuille efficiënter wordt beheerd.

Financieel beheer is een essentieel onderdeel van ons complete vastgoedbeheerpakket. Naast administratief beheer, commercieel beheer en technisch beheer zorgen we ervoor dat uw financiën in goede handen zijn.

Contact opnemen met Vastgoed Unie

Vastgoed Unie is uw vastgoedpartner in onderstaande steden:

Wilt u het complete beheer van uw vastgoed overlaten aan de experts van Vastgoed Unie, zodat u geen omkijken meer heeft naar alle rompslomp? Neem dan contact met ons op via +31(0)20 3081600 of stuur een bericht naar info@vastgoedunie.com.