Administratief beheer van vastgoed

Onder het compleet uit handen nemen van vastgoedbeheer valt uiteraard ook het administratief beheer van vastgoed. Bij Vastgoed Unie zijn we dan ook gespecialiseerd in het effectief en efficiënt beheren van de administratieve aspecten van vastgoed. Daarnaast veranderen wet- en regelgeving met betrekking tot vastgoed voortdurend. Onze experts zijn altijd vroegtijdig op de hoogte van dergelijke ontwikkelingen, zodat u niet voor onvoorziene problemen komt te staan.

Administratief beheer van vastgoed als onderdeel van compleet vastgoedbeheer

Administratief beheer van vastgoed is een cruciaal onderdeel van compleet vastgoedbeheer. Naast administratieve taken omvat compleet vastgoedbeheer ook andere aspecten, namelijk:

Bij Vastgoed Unie bieden we voor slechts € 69,- per object, per maand compleet vastgoedbeheer aan. Hieronder vallen onder andere het administratief, commercieel, financieel en technisch beheer. Zo bent u volledig ontzorgt en wordt uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief beheerd.

Wilt u geen omkijken meer naar uw vastgoedportefeuille en uw vastgoed laten beheren door de experts van Vastgoed Unie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Wat is administratief beheer van vastgoed?

Administratief beheer van vastgoed omvat alle taken en verantwoordelijkheden die te maken hebben met de administratieve aspecten van vastgoedbeheer. Dit omvat onder andere het opstellen en beheren van huurovereenkomsten, het innen en verwerken van huurinkomsten, het afhandelen van financiële zaken zoals facturering en betalingen, en het bijhouden van gedetailleerde boekhoudkundige gegevens met betrekking tot het vastgoed.

Bij Vastgoed Unie hebben we een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in administratief beheer van vastgoed. We zorgen ervoor dat alle administratieve taken nauwkeurig en tijdig worden uitgevoerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijhouden van complexe documentatie of het oplossen van administratieve problemen. We nemen het volledige beheer van de administratieve processen op ons, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van vastgoedbeheer.

Ons takenpakket

 • Inspectie bij oplevering
 • Controle inventaris
 • Registratie huurdersgegevens
 • Opstellen van huurovereenkomsten
 • Opstellen van beheerovereenkomsten
 • Verzorgen van overeenkomst met energieleverancier
 • Verzorgen van overeenkomst met TV en internetproviders

Waarom administratief beheer vastgoed bij Vastgoed Unie?

 • Jarenlange ervaring met administratief beheer van vastgoed
 • We beschikken over een zeer brede kennis van de vastgoedmarkt
 • Altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving
 • Volledige ontzorging door professionals
 • Slechts € 69,- per object per maand
 • Profiteer van schaalvoordeel vanaf 5 objecten
 • Breed netwerk aan potentiële huurders én verhuurkanalen
 • Vrijblijvend advies op maat

Voordelen van het uitbesteden van administratief beheer van vastgoed

Het uitbesteden van administratief beheer van vastgoed aan Vastgoed Unie biedt verschillende voordelen:

Tijd- en kostenefficiëntie: Door het uitbesteden van administratieve taken bespaart u waardevolle tijd die u kunt besteden aan strategische besluitvorming en het laten groeien van uw vastgoedportefeuille. Bovendien vermindert u de overheadkosten die gepaard gaan met het in dienst hebben van een intern administratief team.

Expertise en ervaring: Ons team bestaat uit professionals met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van administratief beheer van vastgoed. We zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat alle administratieve processen voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid: We zorgen ervoor dat alle administratieve taken met de grootste nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Van het opstellen van huurovereenkomsten tot het tijdig innen van huurinkomsten, we zorgen ervoor dat alles correct en tijdig wordt afgehandeld.

Contact opnemen met Vastgoed Unie

Vastgoed Unie is uw vastgoedpartner in onderstaande steden:

Wilt u het complete beheer van uw vastgoed overlaten aan de experts van Vastgoed Unie, zodat u geen omkijken meer heeft naar alle rompslomp? Neem dan contact met ons op via +31(0)20 3081600 of stuur een bericht naar info@vastgoedunie.com.