Property management The Hague

Laat uw vastgoed in Den Haag beheren door een ervaren vastgoedbeheerder. Vastgoed Unie verzorgt de financiële administratie, het technische onderhoud en het commerciële beheer voor uw objecten in Den Haag en de rest van de Randstad. Vastgoed Unie biedt vastgoedbeheer aan voor slechts € 69 per maand per unit. Daarnaast profiteert u van een nóg lagere prijs wanneer u meerdere units door ons laat beheren. Neem contact op met een van onze ervaren vastgoedbeheerders en bespreek de mogelijkheden met betrekking tot vastgoedbeheer Den Haag.

Heeft u vragen over de dienstverlening via Vastgoed Unie of wilt u direct vastgoedbeheer aanvragen voor uw objecten in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur via 020 308 1600 of stuur een e-mail naar info@vastgoedunie.com.

“Betrouwbare en vooral kundige vakmensen die de markt kennen en weten waar ze het over hebben. Denken goed met hun klanten mee en hebben een echte can-do mentaliteit. Ze regelen het, snel, goed en professioneel. Zowel voor koop, verhuur en beheer raad ik Vastgoed Unie van harte aan.”

De dienstverlening binnen vastgoedbeheer Den Haag

Met vastgoedbeheer in Den Haag ontzorgen we u op het gebied van vastgoed, onderverdeeld in drie hoofdtaken: onderhoud, administratie en commercieel beheer. Met deze combinatie van taken zorgen we dat u maximaal rendement haalt uit uw vastgoed in Den Haag zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Technisch onderhoud

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw onroerend goed en het afhandelen van schade. Vastgoed Unie zorgt ervoor dat deze werkzaamheden voor uw panden uitgevoerd worden. Wij zijn tevens het eerste aanspreekpunt van de huurder bij schade of andere technische zaken. 

Wanneer er schade gemeld wordt, starten wij een onderzoek naar de aansprakelijkheid. Wanneer blijkt dat de verhuurder de schade moet verhelpen, zorgen wij dat dit gebeurt. Uiteraard in samenspraak met u. Voor ons vastgoed in Den Haag hebben we een uitgebreid netwerk van vakmensen, waardoor er altijd snel een specialist op locatie is om de reparatie uit te voeren. Na reparatie handelen we de zaak verder af met de verzekeraar.

Financiële administratie

De financiële administratie is het struikelblok voor veel vastgoedeigenaren. Met onze dienstverlening vastgoedbeheer in Den Haag heeft u hier geen omkijken meer naar. We verzorgen de volledige administratie, innen de huur en ondernemen actie wanneer er problemen zijn bij betalingen. Als een huurder een vraag heeft over de financiën zijn we eveneens het eerste aanspreekpunt. 

Via onze software monitort u alle zaken rondom de financiële administratie eenvoudig zelf. Het portal op onze website geeft u inzicht in alle relevante documenten en cijfers.

Commercieel beheer

De vastgoedmarkt ontwikkelt zich constant. Uiteraard wilt u graag zo snel mogelijk inspelen op kansen die hierdoor ontstaan. Zeker wanneer uw pand zich bevindt in een populaire wijk van Den Haag als het Hofkwartier, Buurtschap 2005 of de Schilderswijk. Door de werkzaamheden binnen vastgoedbeheer bij Vastgoed Unie weet u zeker dat u tijdig inspeelt op commerciële kansen. Via commercieel beheer zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw pand haalt.

Waarom vastgoedbeheer Den Haag door Vastgoed Unie?

Jarenlange ervaring in Den Haag

De vastgoedmarkt in Den Haag is onstuimig. Wanneer u niet goed op de hoogte bent van alle ins en outs, is de kans groot dat u fouten maakt. Door onze jarenlange ervaring met vastgoedbeheer in Den Haag bent u verzekerd van het beste advies.

Heldere communicatie

Bij Vastgoed Unie geloven we in een duidelijk omschreven plan en transparante communicatie. U kunt ons daarom altijd bereiken en uw informatie is te allen tijde in te zien via uw online portal op onze website.

Kennis van zaken

De mensen achter Vastgoed Unie zijn gespecialiseerd in makelaardij en vastgoedbeheer. Als aanvulling op deze kennis hebben we een breed netwerk aan bouwkundige adviseurs, verzekeraars en aannemers opgebouwd.

Al onze vastgoeddiensten in Den Haag

We verlenen diverse diensten rondom vastgoed in Den Haag. Zo schakelt u ons in als:

=         Aankoopmakelaar Den Haag

=         Verkoopmakelaar Den Haag

=         Verhuurmakelaar Den Haag