Vastgoedbeheer Haarlem

Bent u de eigenaar van vastgoed in Haarlem? Het is dan verstandig om dit te laten beheren door een specialist op dit gebied, die u alle zorgen uit handen neemt. Bij Vastgoed Unie werken professionele vastgoedbeheerders, die voor u het technische onderhoud, het commerciële beheer en de financiële administratie verzorgen. Dit doen wij voor de lage prijs van € 69,- per unit. Heeft u meerdere units die u wilt laten beheren door ons? Dan betaalt u hier per unit een nog lager bedrag voor. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Wij weten alles van vastgoedbeheer in Haarlem en omstreken.

info@vastgoedunie.com Bel: 010 - 311 8080

Op welke vlakken ontzorgen we u?

Kiest u ervoor om uw vastgoed te laten beheren door Vastgoed Unie? We hebben veel ervaring als vastgoedbeheerder in Haarlem. Er komt heel wat kijken bij het beheren van een vastgoedobject. Dan is het goed om dit te laten doen door een specialist die weet wat er allemaal geregeld moet worden. Ruwweg is ons werk in drie verschillende categorieën in te delen. We hebben het dan over het verzorgen van onderhoud, de administratie en financieel beheer. We lichten graag even toe wat vastgoedbeheer in Haarlem allemaal inhoudt.

Commercieel beheer van uw pand

Wilt u uw vastgoed verhuren of hier andere kansen mee ontplooien? Dan is het goed om hier een specialist voor in te schakelen. We hebben bij Vastgoed Unie veel ervaring met het exploiteren van een pand en doen dit graag ook voor u. Wij houden ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Zodoende weten wij wanneer zich commerciële kansen voordoen en hoe wij hiervan kunnen profiteren. Deze kennis zetten wij met vastgoedbeheer in Haarlem ook in voor u.

Commercieel beheer

Financiële administratie

Bij het bijhouden van de administratie van een vastgoedobject is heel wat gemoeid. Voor veel eigenaren van een pand is het dan ook lastig om dit goed bij te houden. Onze mensen weten als geen ander waar allemaal rekening mee moet worden gehouden. Het is dan ook goed om ons hiervoor in te schakelen. Wij verzorgen niet alleen de administratie, maar innen ook de huur en helpen uw huurders met vragen. U houdt dit eenvoudig in de gaten door middel van onze speciale software.

Financieel beheer

Administratief beheer van uw pand

De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van onze taken, maar niet het enige administratieve punt. Daar worden namelijk bijvoorbeeld ook de budgettering, het opstellen en beheren van huurcontracten en het regelen van vergunningen en verzekeringen toe gerekend. Dit nemen wij u allemaal uit handen.

Administratief beheer

Technisch beheer

Schakelt u Vastgoed Unie in voor vastgoedbeheer in Haarlem, dan zorgen wij ervoor dat uw pand of panden zich altijd in een perfecte staat bevinden. We hebben hier mensen voor in dienst die altijd ingezet kunnen worden als er een klus aan een pand moet worden uitgevoerd, of als er onderhoud nodig is. Wordt er schade gemeld? Dan bekijken we ook wie hiervoor aansprakelijk is. Ligt de schuld bij de huurder, dan zorgen wij ervoor dat de schade op de huurder wordt verhaald.

Technisch beheer

Waarom kiezen voor Vastgoed Unie?

Kiest u ons voor vastgoedbeheer in Haarlem, dan werkt u straks samen met een bedrijf waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Wij beheren het vastgoed voor een groot aantal mensen, bedrijven en instellingen, zowel in Haarlem als in vele andere plaatsen in de Randstad. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring opgedaan, die wij graag ook inzetten voor u. Wij geven u advies op alle mogelijke gebieden, waarmee wij u helpen om altijd de juiste keuzes te maken. Daarnaast zijn wij altijd te bereiken als u vragen mocht hebben. Ook is er online informatie te vinden en is alles wat betrekking heeft tot uw pand in ons portal terug te vinden. We werken met een breed netwerk aan bouwkundige adviseurs, verzekeraars en aannemers, om alles zo soepel en snel mogelijk te regelen. Hiermee proberen wij u alle zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Uw vastgoed in Haarlem laten beheren door ons

Indien u ervoor kiest uw vastgoed in Haarlem door ons te laten beheren, dan gaan we graag een keer met u om tafel. We nemen dan de mogelijkheden door en bespreken ook uw wensen. Zo heeft u straks de zekerheid dat uw pand professioneel en zorgvuldig wordt beheerd.

info@vastgoedunie.com Bel: 010 - 311 8080