Property management Rotterdam

Verhuur uw woning of belegging in Rotterdam zonder enig omkijken ernaar met vastgoedbeheer in Rotterdam door Vastgoed Unie. We nemen het complete beheer van uw vastgoedportefeuille uit handen: technisch onderhoud, financiële administratie én commercieel beheer. Op deze manier bent u verzekerd van optimaal rendement en bespaart u tijd, terwijl onze ervaren vastgoedbeheerders het complete beheer verzorgen. Naast de ruime ervaring in vastgoedbeheer in Rotterdam, profiteert u bij ons van een zeer scherp tarief: slechts € 69,- per object, per maand. Denk hierbij onder andere aan alle werkzaamheden over huurgelden, onderhoud van uw pand(en) en huurdersselectie. Wanneer u meer panden bij ons in beheer geeft, profiteert u van een nóg lager maandtarief.

Wilt u direct deskundig advies voor het beheer van uw vastgoed in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via 010 311 8080. Uiteraard zijn we ook bereikbaar per mail via info@vastgoedunie.com.

Ervaringen met Vastgoed Unie

“Hele goede ervaring met dit team! Transparante meedenkers die begrijpen wat je wil. Ze zijn ook altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt. Aanrader!”

Compleet vastgoedbeheer in Rotterdam

Vastgoed Unie biedt een totaalpakket aan vastgoedbeheer voor uw huis of kantoorpand in Rotterdam. Onze manier van werken ontzorgt u volledig en realiseert een optimaal rendement. Allereerst starten we, indien nodig, met een huurdersselectie om een gewenste huurder te vinden. Zodra we een geschikte huurder hebben gevonden en de huurovereenkomst is getekend, richten we ons op het complete beheer van uw vastgoed. Onze dienstverlening richt zich dan ook op drie hoofdonderdelen, namelijk: technisch onderhoud, financiële administratie en commercieel beheer van uw vastgoed.

Commercieel beheer

De vastgoedmarkt is volop in beweging, zeker in Rotterdam. Om een maximaal rendement te behalen uit uw Rotterdamse vastgoed is het belangrijk om tijdig in te spelen op marktontwikkeling. Dit is extra van belang wanneer uw pand zich bevindt in een populaire Rotterdamse wijk als het Oude Noorden, Katendrecht of Blaak.

Dankzij onze ruime ervaring als vastgoedbeheerder in Rotterdam en kennis van de huidige huizenmarkt, zijn we altijd als eerste op de hoogte van commerciële kansen binnen de huizenmarkt. Denk bijvoorbeeld aan interessante nieuwbouwprojecten. Vastgoed Unie verzorgt het commerciële beheer voor uw pand, waardoor u bent verzekerd van het vroegtijdig op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen de huizenmarkt.

Financieel beheer

De financiële administratie is voor veel vastgoedeigenaren in Rotterdam een lastig onderdeel. Met vastgoedbeheer van Vastgoed Unie heeft u hier geen omkijken meer naar. We verzorgen de financiële administratie, innen de huur en ondernemen actie wanneer er sprake is van betalingsproblemen, zoals wanbetaling of huurachterstand. We zijn bovendien het eerste aanspreekpunt van huurders voor eventuele vragen over de financiën.

Uiteraard bieden we u de mogelijkheid om zelf altijd inzicht te krijgen in de financiële administratie rondom uw vastgoed in Rotterdam. Dankzij onze moderne software heeft u via het online portal op onze website inzicht in alle actuele cijfers en documenten. 

Administratief beheer

We zijn verantwoordelijk voor het beheren van alle administratieve taken die verband houden met het beheer van uw vastgoed. Deze taken omvatten onder andere:

  1. Huurincasso: Het innen van de huur van huurders en het bijhouden van betalingen.
  2. Huurcontracten: Het opstellen, beheren en bijhouden van huurcontracten met huurders.
  3. Onderhoud: Het plannen en coördineren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan het vastgoed.
  4. Financiële rapportage: Het bijhouden van financiële gegevens en het opstellen van rapporten over de inkomsten en uitgaven van het vastgoed.
  5. Budgettering: Het opstellen en beheren van budgetten voor het vastgoed.
  6. Communicatie met huurders: Het onderhouden van communicatie met huurders over vragen, klachten en verzoeken met betrekking tot het vastgoed.
  7. Vergunningen en verzekeringen: Het beheren van vergunningen en verzekeringen die vereist zijn voor het beheer van het vastgoed.

Al deze taken vallen onder ons administratief beheer, zodat uw vastgoed efficiënt wordt beheerd en optimaal presteert.

Technisch beheer

Eén van de verantwoordelijkheden van de verhuurder is het afhandelen van onderhoud en schade. Via het vastgoedbeheer besteedt u deze verantwoordelijkheid uit aan ons, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Zo zijn onze vastgoedbeheerders het vaste aanspreekpunt voor huurders voor alle vragen en problemen die zich kunnen voordoen tijdens de verhuur. Denk bijvoorbeeld aan technische mankementen, geluidsoverlast en overige problemen. Zodra de huurder contact met ons opneemt, nemen we hun vragen en problemen in behandeling en zorgen we voor een passende oplossing.

In de tijd van bewonerswisselingen voeren we uiteraard een grondige begin- en eindinspectie uit om de technische staat van uw woning te controleren en eventuele gebreken boven water te halen. Op die manier signaleren we onbekende schades die zijn ontstaan tijdens de huurperiode en zorgen we ervoor dat deze verholpen worden.

Bij gesignaleerde of gemelde schade starten we altijd een onderzoek naar de aansprakelijkheid. Zodra dit bekend is, zorgen voor de nodige reparaties en handelen de zaak af met de verzekeraar. Door ons netwerk van aannemers in de Randstad handelen we elke reparatie snel en vakkundig af.

Voordelen vastgoedbeheer in Rotterdam

Jarenlange ervaring en kennis van huizenmarkt in Rotterdam

De vastgoedmarkt in Rotterdam en in de rest van de Randstad ontwikkelt zich razendsnel. Het aanbod wisselt en de prijzen schommelen. Door onze jarenlange ervaring met huur, koop en vastgoedbeheer in Rotterdam bent u verzekerd van het beste advies op maat.

Heldere communicatie

Uw wensen en mogelijkheden staan centraal bij Vastgoed Unie. We geloven in een duidelijk omschreven aanpak en heldere communicatie. Onze vastgoedbeheerders zijn dan ook 24/7 bereikbaar en uw informatie is te allen tijde in te zien via uw eigen klantenpagina.

Kennis van zaken

De specialisten van Vastgoed Unie hebben kennis van zaken over vastgoedbeheer en makelaardij in Rotterdam. Voor de aanvullende zaken als verzekering, bouwkundig advies en belastingzaken vertrouwen we op een stevig netwerk aan specialisten.

Onze vastgoeddiensten in Rotterdam

Naast het beheer van uw vastgoed in Rotterdam, bieden we uiteraard nog veel meer makelaarsdiensten uit. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of verhuurmakelaar? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam of Den Haag. Wilt u zichzelf eerst verder verdiepen in de manieren om uw woning te verhuren en de bijkomende voor- en nadelen? Bekijk dan eens onze pagina die u alles verteld over het verhuren van uw woning.

info@vastgoedunie.com Bel: 010 - 311 8080