Toon als:

Oostenburgervoorstraat 240.PP - Amsterdam

Parkeerplaats te huur, vlak naast de ringweg A10 en diverse openbaar vervoer.

Parking space for rent, right next to the A10 ring road and various public transport.

Huurprijs € 125,- per maand
Bekijk woning

Woestduinstraat 120 - Amsterdam

***ENGLISH TEXT BELOW***

Gerenoveerde ‘smart-home’ een-slaapkamer appartement (ca 50 m2) met zonovergoten dakterras!

INDELING

Entree op de derde etage. Woonkamer voorzien van comfortabele bank, ronde eettafel en open keuken. Moderne keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, kookplaat en ijskast. Toegang tot het balkon via grote schuifdeuren. Een slaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed en drie dakramen met elektrische rolgordijnen. Overloop met wasmachine en bergruimte. Moderne badkamer met een inloopdouche en wastafel(meubel). Apart toilet. Woning voorzien van technische snufjes zoals Tado Thermostaat, elektrische rolgordijnen in badkamer en slaapkamer, Philips Hue lampen, Mi Motion bewegingssensor voor de ramen en deuren, plus een video intercomsysteem.

LOCATIE

De Hoofddorppleinbuurt staat bekend om haar gezelligheid en diversiteit aan winkels en delicatessenzaken. Met trendy cafe’s (Gent aan de Schinkel, van Mechelen en Drovers Dock) om de hoek is dit dan ook een levendige en bruisende buurt te noemen. Op loopafstand vindt u restaurants, terrassen, eetcafés, openbaar vervoer en het Vondelpark. Diverse bus- en tramlijnen op het Hoofddorpplein (of Surinameplein) richting het Leidseplein of CS. Binnen 2 minuten op de ring A-10, maar ook Station Lelylaan is nabij.
Kortom, het is niet voor niets dat de Hoofddorppleinbuurt zo gewild is!

BIJZONDERHEDEN

– Riant dakterras;
– Contract B: Max. 24 maanden;
– Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
– Woning voorzien van technische snufjes.

ENGLISH

Renovated ‘smart-home’ one-bedroom apartment (approx. 50 m2) with sunny roof terrace!

SETTLEMENT

Entrance on the third floor. Living room with comfortable sofa, round dining table and open kitchen. Modern kitchen equipped with luxury appliances including a dishwasher, oven, stove and refrigerator. Access to the balcony through large sliding doors. One bedroom with double bed and three skylights with electric blinds. Hall with washing machine and lots of storage space. Modern bathroom with a walk-in shower and washbasin. Separate toilet. Property equipped with technical gadgets such as Tado Thermostat, electric blinds in bathroom and bedroom, Philips Hue lamps, Mi Motion motion sensor for the windows and doors, plus a video intercom system.

LOCATION

The Hoofddorpplein neighborhood is known for its coziness and diversity of stores and delis. With trendy cafes (Gent aan de Schinkel, van Mechelen and Drovers Dock) around the corner, this is a lively and vibrant neighborhood. Within walking distance you will find restaurants, cafes, public transport and the Vondelpark. Several bus and streetcar lines at Hoofddorpplein (or Surinameplein) towards Leidseplein or CS. Within 2 minutes on the A-10 ring road, but also Station Lelylaan is nearby.
In short, the Hoofddorpplein area is so popular!

DETAILS

– Spacious roof terrace;
– Contract B: Max. 24 months;
– Deposit equal to 2 months rent;
– Property is equipped with many technical features.

Huurprijs € 1.640,- per maand
Bekijk woning

Wijnand Nuijenstraat 5 - Amsterdam

Parkeerplaats te huur, vlak naast de ringweg A10 en diverse openbaar vervoer.

Parking space for rent, right next to the A10 ring road and various public transport.

Huurprijs € 75,- per maand
Bekijk woning

Marco Polostraat 85.1 - Amsterdam

Driekamerappartement van ca. 55 m² met breed zonnig balkon (ca. 12 m²) en twee goed formaat slaapkamers in het rustige en brede deel van de Marco Polostraat.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Eerste verdieping, entree, hal, riante living met eikenhouten fishbone vloer en drie grote ramen aan de voorzijde van het pand. Prachtige, open keuken met alle inbouwapparatuur. Twee grote slaapkamers, beide met openslaande deuren naar het zeer ruime balkon (met vergunning aangelegd). De Master-bedroom heeft veel bergruimte. De gerenoveerde woning heeft een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel en een aparte kast voor de wasmachine. Kortom: het ideale appartement!

LIGGING
In de gezellige wijk de Baarsjes, in het mooiste deel van de Marco Polostraat, vindt u dit heerlijk lichte appartement. Het pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School (circa 1930). Gesitueerd in een rustige buurt met hippe en bruisende horeca zoals Edel, Café Zürich, Coffee Company, White Label Coffee, Bartack en de Foodhallen. Diverse speciaalzaakjes en de Albert Heijn zijn om de hoek net zoals het Rembrandtpark en Vondelpark. De Baarsjes is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, diverse tram- en buslijnen hebben een stop in de directe nabijheid van het appartement bij o.a. het Mercatorplein, de Kinkerstraat, Postjesweg en de Hoofdweg. Gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10.

BIJZONDERHEDEN
– Ruime en lichte woonkamer met open keuken; twee goed formaat slaapkamers;
– Woonoppervlak 55 m² met balkon van 12m2 conform NEN2580 meetrapport;
– De woning is recentelijk geheel gerenoveerd;
– Woning is volledig voorzien van dubbel glas en heeft design-radiatoren;
– Volledig geïsoleerd;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

*ENGLISH VERSION

Two-bedroom apartment of approx. 55 m² with a wide, sunny balcony (approx. 12 m²) and two good-sized bedrooms. Totally renovated unit!

LAYOUT
Entrance hall, spacious living room with oak fishbone flooring and three large windows overlooking the quiet street. Beautiful, open kitchen with all build-in appliances. Two large bedrooms, both with patio doors to your private and spacious terrace. The master bedroom has a big build-in closet. Renovated bathroom with shower, toilet and sink and a cupboard for your washer/dryer. A must-see!

LOCATION
Bright apartment in hip and happening De Baarsjes district. Built in Amsterdam School style (1929). Located in a safe and quiet neighborhood with great restaurants and the famous Foodhallen. Various specialty shops and Albert Heijn supermarket are within walking distance, as are Rembrandtpark and Vondelpark. De Baarsjes is easily accessible by public transport, various tram and bus lines have a stop in the immediate vicinity of the apartment. Close to the highway system.

PARTICULARITIES
– Spacious and bright living room with open kitchen area; two good sized bedrooms;
– Living space 55 m² with huge balcony of 12 m2;
– Recently completely renovated;
– Double glazed windows throughout;
– Quick transfer of ownership possible.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Bekijk woning

Henrick De Keijserstraat 17.1 - Amsterdam

*** ENGLISH TEXT BELOW ***

Licht appartement (ca. 50 m2) met een slaapkamer en een kleinere studeer/werk/babykamer en een heerlijk balkon in de bruisende Pijp!!

INDELING

Verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis, eigen entree op de eerste verdieping. Lichte en smaakvolle living met grote raampartij met dubbel glas aan de voorkant en originele schouw. Mooie houten vloeren door gehele appartement.
Aan de voorzijde de moderne open keuken, hoogglans wit met lichtgrijs blad voorzien van een 4 pits fornuis met RVS afzuigkap, afwasmachine, inbouw ijskast, vriezer en combi oven.
Royale master bedroom aan de achterzijde met ruime kledingkast en openslaande deuren naar het balkon. De tweede werk/studeer/ babykamer ligt ook aan de achterzijde. Het nette balkon met werkkast ligt op het oosten met zon in de ochtend.
De comfortabele badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel. Witte wandtegel met bies en grijze vloertegel. Er is een aparte kast met een wasmachine.

OMGEVING

Op toplocatie gelegen in een leuke en rustige straat in De Pijp! Verschillende winkels, trendy cafés en restaurants in de buurt. Het Van der Helstplein met leuke terrassen maar ook de Pizzakamer, wijnbar Glou Glou, en restaurant Reuring zijn dichtbij. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Albert Heijn, de Albert Cuyp en Marqt om de hoek en vele andere winkels op de Van Woustraat en de Ceintuurbaan. Op steenworp afstand van het Sarphatipark!

BIJZONDERHEDEN

– Huur is exclusief lasten;
– Waarborgsom is gelijk aan een maand huur;
– Huisdieren in overleg;
– Gestoffeerd (met wasmachine en gordijnen);
– Contract B: Beschikbaar maximaal 2 jaar.

— English Text —

Bright apartment (approx. 50 m2) with one bedroom and a smaller study / work / baby room and a lovely balcony in the buzzing De Pijp.

LAYOUT

Well maintained communal staircase, private entrance on the second floor. Bright and tasteful living room with large double glazed windows at the front and original fireplace. Beautiful wooden floors throughout the apartment.
At the front the modern open kitchen, with a 4 burner stove with stainless steel hood, dishwasher, built-in fridge, freezer and combi oven.
Spacious master bedroom at the rear with spacious closet and patio doors to the balcony. The second work / study / baby room is also located at the rear. The neat balcony with work wardrobe is located on the east with sun in the morning.
The comfortable bathroom has a shower, toilet and sink. White wall tile with piping and gray floor tile. There is a separate closet with a washing machine.

LOCATION

On prime location in a nice and quiet street in De Pijp! Several stores, trendy cafes and restaurants nearby. The Van der Helstplein with its lovely terraces but also the Pizzakamer, wine bar Glou Glou, and restaurant Reuring are nearby. For daily shopping, the Albert Heijn, Albert Cuyp and Marqt are around the corner and many other stores on the Van Woustraat and Ceintuurbaan. Just steps away from the Sarphatipark!

PARTICULARITIES

– Rent is excluding utilities;
– Deposit is equal to one month rent;
– Pets in consultation;
– Unfurnished (with washing machine and curtains);
– Contract B: Available for a maximum of 2 years.

Verhuurd onder voorbehoud
Bekijk woning

Kea Boumanstraat 48.A - Amsterdam

**ENGLISH BELOW**

LET OP: MAX. 6 MAANDEN BESCHIKBAAR!

Prachtig en licht, volledig gemeubileerd, twee slaapkamer appartement (ca. 140 m2). Dit appartement met uitzicht op het IJmeer en het platteland heeft een zeer unieke locatie in Amsterdam. Beschikbaar voor twee delers!

INDELING

Het appartement bevindt zich op de 3e en 4e verdieping. Op de 3e verdieping twee ruime slaapkamers, allemaal met een prachtig uitzicht. De grote slaapkamer kijkt uit op het IJmeer en de andere slaapkamer kijkt uit op het zonnige veld aan de achterkant van het gebouw. Er is een apart toilet en een badkamer met een aparte douche, een bad en een tweede toilet.

Via de trap bereik je de bovenste verdieping, met een dakraam. De keuken en woonkamer bevinden zich op deze verdieping, evenals het 15m2 terras op het zuiden. De keuken is volledig ingericht. De woonkamer met dak-tot-vloer ramen heeft het beste uitzicht van allemaal. Hier wonen voelt het hele jaar door als een vakantie.

OMGEVING

In een rustige buurt aan de rand van Amsterdam ligt de Kea Boumanstraat. Met de A10 ring Noord makkelijk te bereiken en het Centraal station op een klein kwartiertje fietsen is dit prachtig wonen. Verschillende leuke cafetjes zoals de Nautilus Expo-cafe, Haddock Amsterdam en Bij Storm zijn om de hoek. Winkelcentrum Brazilië en verschillende winkels op IJburg-West zijn binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

BIJZONDERHEDEN

– Beschikbaar voor maximaal 2 woningdelers;
– Beschikbaar voor maximaal 6 maanden;
– Uitzicht over het IJmeer;
– Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur.

ENGLISH

NOTE: MAX. 6 MONTHS AVAILABLE!

Beautiful and bright, fully furnished, two bedroom apartment (approx. 140 m2). This apartment overlooking the IJmeer and the countryside has a very unique location in Amsterdam. Available for two people sharing!

LAYOUT

The apartment is located on the 3rd and 4th floor. On the 3rd floor two spacious bedrooms, all with stunning views. The master bedroom overlooks the IJmeer and the other bedroom overlooks the sunny field at the rear of the building. There is a separate toilet and a bathroom with a separate shower, a bathtub and a second toilet.

Via the stairs you reach the top floor, with a skylight. The kitchen and living room are on this floor, as well as the 15m2 south-facing terrace. The kitchen is fully equipped. The living room with roof-to-floor windows has the best view of all. Living here all year round feels like a vacation.

LOCATION

In a quiet neighborhood on the edge of Amsterdam is the Kea Boumanstraat. With the A10 North ring road easily accessible and Central Station just a fifteen minute bike ride away, this is great living. Several nice cafes such as the Nautilus Expo-cafe, Haddock Amsterdam and Bij Storm are around the corner. Shopping center Brazil and various stores on IJburg-West are within 5 minutes cycling distance.

PARTICULARS

– Available for a maximum of 2 people sharing;
– Available for a maximum of 6 months;
– Stunning view over the IJmeer;
– Deposit equal to 2 months rent.

Huurprijs € 2.000,- per maand
Bekijk woning

Graaf Aelbrechtlaan 49 - Amstelveen

***ENGLISH TEXT BELOW***

Unieke wonen in riante jaren ’30 woning (ca.125 m2) aan het water, op loopafstand van het stadshart, te Amstelveen.

INDELING

Woning voorzien van een goed onderhouden voortuin. Hal met toegang tot ruime woonkamer, voorzien van een open haard. Tevens een half open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, ijskast en oven. Riante en zonovergoten tuin op het zuiden gelegen. Apart toilet

EERSTE VERDIEPING

Twee ruime slaapkamers, waarvan een is verbonden met een inloopkast-kamer. Moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en ligbad.

ZOLDER

Extra slaapkamer, met een extra wastafel, over de gehele zolderverdieping met grote ramen.

LOCATIE

Woning gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Graaf Aelbrechtlaan licht op loopafstand van het bruisend stadshart van Amstelveen, waar de Bijenkorf en diverse overige winkels zijn gelegen. Op enkele minuten fietsen ligt het populaire Amsterdamse Bos, ideaal voor recreatie.

BIJZONDERHEDEN

– Contract B: Max. 24 maanden;
– Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
– Riante woning met zonnige tuin.

ENGLISH

Unique living opportunity in spacious 1930s house (ca.125 m2) by the water, within walking distance of the city center, Amstelveen.

LAYOUT

Property with a well maintained front garden. Hallway with access to spacious living room with fireplace. Half open kitchen with build-in appliances including dishwasher, fridge and oven. Spacious and sunny garden facing south. Guest bathroom.

SECOND FLOOR

Two spacious bedrooms, one of which is connected to a walk-in closet-room. Modern bathroom with walk-in shower, sink and bathtub.

ATTIC

Additional bedroom, with a sink, covering the entire attic floor with large windows.

LOCATION

Property conveniently located for public transport and various highways. Graaf Aelbrechtlaan is situated within walking distance of the vibrant heart of Amstelveen, where Bijenkorf and lots of popular stores are located. Famous Amsterdam forest is just a few minutes away by bike.

PARTICULARS

– Contract B: Max. 24 months;
– Deposit equal to 2 months rent;
– Spacious house with sunny garden.

Huurprijs € 2.850,- per maand
Bekijk woning

Singelbuurt 57 - Purmerend

***ENGLISH TEXT BELOW***

Gloednieuw één slaapkamer appartement (ca. 46 m2) in nieuwbouwflat, met balkon en uitzicht over Noordhollandsch Kanaal.

INDELING

Entree op tweede etage. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Een riante slaapkamer, moderne badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Woonkamer met open keuken, voorzien van gloednieuw inbouwapparatuur zoals oven, kookplaat en ijskast. Balkon met uitzicht over Noordhollandsch Kanaal. Inpandige berging. Overdekte parkeerplek mogelijk tegen meerprijs, parkeervergunning niet mogelijk.

LOCATIE

Perfecte locatie, aan het vaarwater in Purmerend. Loopafstand van de populaire Koemarkt. Restaurants en cafés op loopstand. Gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en E22 snelweg.

BIJZONDERHEDEN

– Contract B: max. 24 maanden;
– Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
– Parkeerplek (overdekt) voor meerprijs van €150,00 euro per maand;
– Parkeervergunning niet mogelijk;
– Berging;
– Balkon met uitzicht over water.

ENGLISH

Brand new one bedroom apartment (approx. 46 m2) in new building with private balcony offering views over Noordhollandsch Kanaal.

LISTENING

Entrance on second floor. Spacious hallway with access to all rooms. One spacious bedroom, modern bathroom with shower and washbasin. Separate toilet. Living room with open kitchen, equipped with brand new appliances such as oven, stove and refrigerator. Balcony offering views over the water. Separate storage space. Parking space available for an extra fee, no possibilities for street parking.

LOCATION

Perfect location in Purmerend. Walking distance from popular Koemarkt. Restaurants and cafes within walking distance. Conveniently located to public transport and E22 freeway.

PARTICULARS

– Contract B: max. 24 months;
– Parking spot available for an extra €150,00 per month;
– Deposit equal to 2 months rent;
– Storage room;
– Balcony with views over the water.

Huurprijs € 1.250,- per maand
Bekijk woning

Niersstraat 11.1 - Amsterdam

**ENGLISH TEXT BELOW**

Gerenoveerd 4-kamer appartement met 2 slaapkamer en twee woonkamers, ideaal voor thuiswerken. De Rivierenbuurt is bijzonder gunstig gesitueerd: nabij uitvalswegen, openbaar vervoer (metro 52) vlakbij de Pijp en om de hoek van vele gezellige cafés en restaurants! Geschikt voor maximaal 2 delers en/of gezin.

INDELING

Entree van het appartement gelegen op de eerste verdieping. Aan de voorzijde twee ruime en lichte woonkamer. Gesloten keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Het appartement heeft twee slaapkamers en een fijn balkon. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer voorzien van een ligbad en wastafel. Separaat toilet.

LIGGING

Het appartement is gelegen in de Rivierenbuurt, waar de karakteristieke Amsterdamse Schoolarchitectuur de boventoon voert. Om de hoek van de Maasstraat en de nabij gelegen Scheldestraat vind je een groot aanbod aan cafés, restaurants en allerhande (delicatessen) winkels. Ook de gezellige Pijp ligt op slecht 5 minuten fietsen! De Niersstraat is zeer goed bereikbaar met de auto via de ring afslag RAI S109 en afslag Amstel S111. Parkeren kan voor de deur met een vergunning. Ook qua openbaar vervoer ligt de Niersstraat uitstekend. Zo zijn er tram- en bushaltes op de Churchilllaan en Rooseveltlaan, NS station RAI bevindt zich tevens op 5 minuten lopen. Metro 52 met station Europaplein om de hoek. Voor recreatie liggen het Beatrixpark en het Martin Luther Kingpark in directe nabijheid.

BIJZONDERHEDEN

– Contract A: min. 12 maanden;
– Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
– Het appartement mag gedeeld worden met maximaal twee personen;
– LET OP: Gedeeltelijk gestoffeerd, heeft GEEN gordijnen.

— English Text —

Renovated 4-bedroom apartment with 2 bedrooms and two living rooms, ideal as home office. The Rivierenbuurt is very conveniently located: near roads, public transport (metro 52) near the Pijp and around the corner from many cafes and restaurants! Suitable for maximum 2 people sharing and/or a family.

SET UP

Entrance of the apartment located on the second floor. At the front two spacious and bright living rooms. Closed kitchen with all built in appliances. The apartment has two bedrooms and a nice balcony. In addition, the apartment has a bathroom with a bathtub and sink. Separate toilet.

LOCATION

The apartment is located in the Rivierenbuurt, where the typical Amsterdam School architecture predominates. Around the corner of the Maasstraat and the nearby Scheldestraat you will find a wide range of cafés, restaurants and all sorts of (delicatessen) shops. Also the Pijp is only 5 minutes cycling! The Niersstraat is easily accessible by car via the ring exit RAI S109 and exit Amstel S111. Street parking is possible with a permit. The Niersstraat is also excellently located in terms of public transport. There are tram and bus stops on Churchilllaan and Rooseveltlaan, NS RAI station is also a 5-minute walk away. Metro 52 stops around the corner at Europaplein. For recreation, the Beatrixpark and Martin Luther King Park are close.

PARTICULARITIES

– Contract A: min 12 months;
– Deposit equal to two months rent;
– The apartment can be shared with a maximum of two people;
– NOTE: Partly upholstered, comes without curtains.

Verhuurd onder voorbehoud
Bekijk woning