Huis verkopen Amsterdam

Bent u van plan om uw huis in Amsterdam te verkopen? Vastgoed Unie helpt u op weg en ontzorgt u in het gehele proces. Vanaf de waardebepaling tot en met de uiteindelijke verkoop; onze doorgewinterde makelaars begeleiden u.

  • De hoogste prijs voor uw huis
  • Waterdichte overdracht zonder onaangename verrassingen achteraf
  • Hulp van verkoopexperts met jarenlange ervaring
  • Groot netwerk voor garantie op een succesvolle verkoop

Snel uw huis verkopen in Amsterdam

Als verkoopmakelaar heeft Vastgoed Unie alle kennis in huis om uw woning in Amsterdam snel en naar tevredenheid te verkopen. We hebben veel ervaring met de Amsterdamse woningmarkt en voorzien u zo van een gedegen en geheel vrijblijvend verkoopadvies. Daarbij geven we u een gratis prijsindicatie van uw woning.

Maak gebruik van ons brede netwerk

Met het brede netwerk van Vastgoed Unie verkoopt u uw woning in Amsterdam snel en succesvol. We plaatsen een complete advertentie op funda, maar verspreiden uw woning ook uitgebreid onder ons bestand met woningzoekenden, zoals expats en investeerders. Zo zorgen we dat uw huis of appartement de hoogst mogelijke prijs oplevert.

Betrokken van a tot z

Schakelt u Vastgoed Unie in voor de verkoop van uw huis? Dan meten we uw woning in volgens de NEN 2580 norm, verzorgen we persoonlijk alle bezichtigingen en nemen we alle administratieve werkzaamheden op ons. Daarnaast werken we met een professionele fotograaf voor hoogwaardige foto’s van uw huis in Amsterdam. We nemen verder de gehele papierafhandeling voor onze rekening, zodat de transactie reglementair in orde is en schadeclaims zijn uitgesloten.

Door onze betrokkenheid gedurende het hele verkoopproces, bekommert u zich minimaal om de verkoop van uw huis en houdt u uw kostbare tijd vrij.

Complete vastgoeddienstverlening in Amsterdam

Vastgoed Unie neemt niet alleen de verkoop van uw huis op zich, maar staat ook bij alle andere vastgoeddiensten voor u klaar in Amsterdam. Schakel ons in als: