Expats verhuur Amsterdam

Amsterdam kent veel expats, oftewel buitenlandse werknemers die uitgezonden zijn of naar Nederland worden gehaald door hun werkgever. Vaak zijn expats hoogopgeleid en hebben ze een hoog inkomen. Heeft u een woning die u aan hen wilt verhuren? Vastgoed Unie is gespecialiseerd in expats verhuur in Amsterdam en ontzorgt u gedurende het verhuurproces.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

  • Groot netwerk van expats in Amsterdam
  • Veel ervaring met verhuur aan expats in Amsterdam
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt
  • Transparante werkwijze voor een soepel en vlekkeloos verhuurproces
  • Uitgebreide screening van huurkandidaten

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam?

Vastgoed Unie is als verhuurmakelaar gespecialiseerd in het verzorgen van huisvesting van expats in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. We beschikken over een zeer breed netwerk, waardoor u ervan bent verzekerd dat we uw woning snel verhuren aan een geschikte kandidaat.

Wilt u uw woning in Amsterdam verhuren aan expats, omdat u bijvoorbeeld voor langere tijd op reis gaat of ter investering? Ontdek wat onze deskundigen voor u kunnen betekenen en neem direct contact met ons op.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Waarom uw huis verhuren aan expats?

Uw woning in Amsterdam verhuren aan expats biedt uitkomst als u bijvoorbeeld voor langere tijd op reis bent, gaat samenwonen of vanuit financieel oogpunt. Bovendien bieden de leegstandswet en huisbewaring uitkomst bij het aanbieden van uw woning aan expats. Deze wetgeving verzekert u dat u uw huis weer in kunt trekken, nadat u uw woning voor een bepaalde periode heeft verhuurd.

Een ander voordeel van het tijdelijk verhuren van uw woning is dat u met de huurinkomsten gemakkelijk de hypotheek of eigen huur overbrugt. Vastgoed Unie helpt u graag bij het vinden van expats die uw woning willen huren. Als verhuurmakelaar in Amsterdam beschikken we over een breed netwerk van uitvoerig gescreende expats die voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om een huis te huren. Hierdoor verzekeren we u dat we uw woning snel kunnen verhuren.

Verhuur uw woning aan expats via Vastgoed Unie

Heeft u interesse in het verhuren van uw huis of appartement aan expats? Vastgoed Unie neemt u het verhuurproces van a tot z uit handen, zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden. Door middel van een uitgebreid achtergrondonderzoek vinden we een geschikte expat als huurder en stellen we een waterdichte huurovereenkomst op. Hierbij houden we rekening met de meest recente wet- en regelgeving.