Verhuurmakelaar Den Haag

Den Haag en de omliggende gebieden zijn zeer gewild als het gaat om het verhuren of huren van woningen. Na Amsterdam is het de stad met de grootste woningvoorraad van Nederland, waardoor het een zeer interessante optie is om te investeren in vastgoed. Vastgoed Unie heeft zich gespecialiseerd in woningverhuur in Den Haag en beschikt over uitgebreide netwerken en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te zijn. Vanwege het hoge aantal expats is het bijvoorbeeld interessant om uw woning te verhuren aan expats in Den Haag.

Zoekt u een ervaren verhuurmakelaar in Den Haag? Het kantoor van Vastgoed Unie is gevestigd aan de Binckhorstlaan 36-M-35, net nabij het centrum van Den Haag. U bent van harte welkom om de mogelijkheden door te spreken. Verder zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur via 020 308 1600 en kunt u altijd een mail sturen naar info@vastgoedunie.com.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Waarom Vastgoed Unie als verhuurmakelaar in Den Haag? Vastgoed Unie heeft door de jaren heen een breed netwerk en een stevige basis opgebouwd in Den Haag, waardoor u snel geholpen wordt bij het vinden van een betrouwbare huurder. Schakelt u Vastgoed Unie in als uw partner bij de zoektocht naar een goede huurder? Dan geniet u van grote voordelen:

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • U blijft altijd op de hoogte van de woningmarkt in Den Haag
 • U mist niets in verband met de veranderende wet- en regelgeving omtrent (ver)huren
 • We communiceren altijd op transparante en heldere wijze
 • U krijgt antwoorden op al uw vragen

Onze werkwijze

De beste huurder vinden voor een pand of woning, dat is niet bepaald een gemakkelijke opdracht. Toch is het mogelijk, zolang u vertrouwt op een ervaren verhuurmakelaar als Vastgoed Unie. Bij ons krijgt u nog heel wat meer diensten aangeboden die het hele verhuurproces een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maken. Zo houden we ons bezig met het opstellen van een huurovereenkomst, volgens de strengste en laatste regel- en wetgeving.

Onderstaand takenpakket vormt de basis van onze aanpak:

 1. Een diepgaand achtergrondonderzoek
 2. Door middel van een uitgebreide screening en analyse van potentiële huurders krijgt u duidelijk zicht op de mogelijkheden. Op die manier bent u zeker dat de huurder betrouwbaar is en voorkomen we tal van (financiële) problemen.

 3. Professionele foto's
 4. Om uw woning aan de man te brengen bij een groot doelpubliek is het natuurlijk van belang dat deze van zijn mooiste kant word getoond. Daarom helpen we u bij Vastgoed Unie ook met het maken van prachtige foto's van uw woning. Dit door middel van een professionele fotograaf die de sterke punten van elke ruimte extra in de verf zet.

 5. Duidelijke communicatie
 6. Zonder goede communicatie gaat het verhuren van uw woning natuurlijk veel moeilijker. Vastgoed Unie houdt u altijd op de hoogte van de voortgang tijdens de zoektocht naar een goede huurder. Ook krijgt u regelmatig updates over relevante problemen en of gebeurtenissen. Heeft u zelf vragen over de verhuur van uw woning? Dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

 7. Administratie
 8. Zodra we een goede huurder voor uw woning hebben gevonden, beschikt u over de mogelijkheid om ook de administratie in onze handen te laten. Denk hierbij aan:

  • Het incasseren van betalingen van de huurder
  • Het uitvoeren van technisch onderhoud
  • Het verzorgen van alle wettelijk voorgeschreven documenten en vergunningen

  Op die manier heeft u daar alvast geen omkijken meer naar en levert het verhuren van uw woning u minder zorgen op.

 9. Het beste advies
 10. Ten slotte helpen we u maar al te graag met gedegen advies omtrent het verhuren van uw woning. Weet u niet hoe u moet beginnen of heeft u vragen? Contacteer ons voor het beste advies en goede tips met betrekking tot verhuur.

Ons werkgebied

Naast Den Haag is Vastgoed Unie als professional ook actief in andere steden in de randstad. Contacteer ons gerust als u op zoek bent naar een:

Uw woning verhuren in Den Haag

Belangrijk om te onthouden is dat het verhuren van een woning of appartement in Den Haag niet zomaar kan. Vastgoed Unie helpt u alvast met de informatie omtrent de wet- en regelgeving bij verhuur. De overheid legt immers strenge regels op, waar enkel een professionele verhuurmakelaar aan denkt.

Volledige ontzorging

Daarnaast bieden we u bij het zoeken naar een goede huurder voor slechts € 59.- euro per object per maand een complete service: van de zoektocht zelf tot het bezichtigen van de woning en contracten opmaken. Ook beheren we uw vastgoed als de huurder erin woont. Woningonderhoud, het incasseren van betalingen en het contact met de huurder onderhouden zijn slechts enkele van de bijkomende taken.

Hoeveel huur kunt u vragen voor uw woning in Den Haag?

De huurprijs die u kunt vragen voor uw woning hangt van een aantal zaken af, waaronder het aantal gekregen punten in het woningwaardestelsel, een nationaal vastgelegd puntensysteem. Dit betekent dat u niet méér huur kunt vragen dan dat er op voorhand werd vastgelegd op basis van de score van de woning zelf. Onthoud dat er andere regels gelden voor woningen en kamers die geen toegang bieden tot een eigen badkamer, toilet en keuken. Ook op dit vlak helpen we u bij Vastgoed Unie om wegwijs te raken en te blijven in deze regelgeving.

Contact opnemen

Wilt u graag meer info ontvangen over het verhuren van uw woning in Den Haag of vastgoedbeheer in Den Haag? Heeft u dringende vragen in verband met de verhuur, administratie of andere zaken? Contacteer ons dan gerust telefonisch of via e-mail.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600