Wat voor woning zoek jij?

Op huizentocht in Amsterdam

Waar in Amsterdam zoek je een huis? Wil je een appartement of ben je al blij met een eigen kamer? Ga je voor oud of nieuw? En – niet onbelangrijk – wat wil je het liefste aan jouw nieuwe onderkomen besteden? Met een groter aanbod dan elders in Nederland, heb je in Amsterdam alle mogelijkheden.

Makelaarskantoor Vastgoed Unie begeleidt huizenzoekers in hun zoektocht naar een ideale woning. Amsterdam, zo zeggen zij, biedt een groot aantal mogelijkheden – voor starters tot jonge gezinnen en huizenzoekers met een (bovengemiddeld) hoog budget.

Zoek jij een appartement in het centrum? Of wil je een vrijstaand huis in een van de nieuwe stadswijken in Noord of Oost? Woon je alleen – en wil je bij voorkeur nog even single blijven óf zoek je met je vriend of vriendin (of wellicht je echtgenoot of echtgenote) en denk je aan familie-uitbreiding?

Houdt je van gezelligheid – en vind je het niet zo erg om ook in het weekend toeristen en anderen aan je huis voorbij te horen gaan? Of ga je voor stilte en ben je bereid om voor je werk in de stad te reizen? Het centrum en wijken als De Pijp en De Jordaan zijn al jaren favoriet onder jonge huizenzoekers, maar zijn door het aantrekkende toerisme ook steeds drukker aan het worden. Zet je toekomstplannen op papier en maak een gedegen keuze voor een woning die op langere termijn aan al je wensen voldoet.

Houd je van oud? Wil je een pand uit de negentiende eeuw, of het liefst de sfeer uit nog vroeger tijden? Of ga je voor het comfort van modern en zoek je vooral in het aanbod van nieuw opgeleverde huizen en appartementen? Het overgrote deel van de huizen in Amsterdam is gebouwd in de zeventiende, achttiende, negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Tegenwoordig echter worden ook steeds meer nieuwe appartementen gebouwd.

Vastgoed Unie heeft oor voor al jouw wensen. Maak een afspraak, kom langs bij het nieuwste makelaarskantoor van Amsterdam en laat je ondersteunen in jouw zoektocht naar jouw ideale woning.