Makelaar Amsterdam

Vastgoed Unie is een makelaarskantoor in Amsterdam dat met een nieuwe benadering en innovatieve middelen dienstverlening in de makelaardij verbetert. Als makelaar in Amsterdam onderscheiden we ons met een energieke en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant zoekt.

Makelaar Amsterdam: de werkwijze

We bepalen in onderling overleg een traject dat voor u de beste manier vormt om het ideale huis te vinden of te verhuren/verkopen. Indien u uw huis wilt verkopen of door verhuur een aantrekkelijk inkomen wilt verwerven, zullen we u tijdens het gehele proces 24/7 van dienst zijn als makelaar in Amsterdam. Vastgoed Unie zal hierbij uw woning nationaal én onder expats optimaal onder de aandacht brengen.

U zoekt een woning? Ook wanneer u op zoek bent naar een koopwoning of tijdelijk wilt huren vinden wij zeker de beste woning voor u en maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt.

Onze klanten zijn door onze expertise en uitstekende contracten verzekerd van een maximale bescherming. Transacties in onroerend goed vereisen nu eenmaal altijd een gedegen en gespecialiseerde benadering.


Verhuur

Maximale ondersteuning bij de verhuur van uw huis

Hoe vind u huurders voor uw woning, appartement of bedrijfsruimte? En hoe bent u ervan verzekerd dat huurders netjes met uw spullen omgaan? Als makelaar in Amsterdam kennen we de verhuurmarkt en helpen u dan ook graag met het vinden van geschikte huurders. Onze medewerkers en specialisten zorgen er voor dat alles perfect geregeld is en dat er geen onduidelijkheden ontstaan over gemaakte afspraken. Lees meer over vastgoedbeheer.


Koop

Een droomhuis vraagt om een droomaanpak

Bent u op zoek naar een droomhuis of een leuke starterswoning? Wij helpen u graag met zoeken. Wij geloven in een persoonlijke benadering en luisteren dan ook graag naar al uw wensen. Ook bij het bezichtigen van woningen weten onze ervaren medewerkers waar ze op moeten letten. Daardoor komt u later niet voor verrassingen te staan en betaalt u altijd een eerlijke prijs. Lees meer over onze dienstverlening bij het kopen van een woning.


Verkoop

De beste begeleiding in de verkoop van jouw huis

De verkoop van een woning kan geen gemakkelijke opgave zijn. Wij zetten alles op alles om jouw huis op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers. Wij helpen bij het bepalen van een marktconforme prijs en ondersteunen in onderhandelingen met geïnteresseerden. Ook zorgen wij voor een afhandeling van de hele papierhuishouding en verzekeren wij jou dat de transactie aan alle regels voldoet.

Naast dat we als makelaar in Amsterdam gespecialiseerd zijn in vastgoedbeheer in Amsterdam, zijn we ook actief in andere steden. We verlenen onze diensten ook in Den Haag en Rotterdam. 

Meer dan makelaar in Amsterdam

Naast dat we als makelaar in Amsterdam gespecialiseerd zijn in vastgoedbeher in Amsterdam, zijn we ook actief in andee steden. We verlenen onze diensten ook in Den Haag en Rotterdam.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.