Verhuurmakelaar Amsterdam

Zoekt u een verhuurmakelaar in Amsterdam om snel een gescreende huurder te vinden? Met het brede netwerk van Vastgoed Unie is uw Amsterdamse woning in een mum van tijd verhuurd.

Vastgoed Unie als uw verhuurmakelaar in Amsterdam

Onder de brede expertise van Vastgoed Unie valt het verhuurmakelaarschap. Door de loop der jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd in Amsterdam, waardoor we in staat zijn om snel een of meerdere huurders voor uw beschikbare woning(en) te vinden. Als verhuurmakelaar zijn we actief in heel Amsterdam, of het nou gaat om bijvoorbeeld Amsterdam Zuid, Oost, West of Zuidoost.

Vastgoed Unie als uw verhuurmakelaar in Amsterdam: de voordelen

Schakel Vastgoed Unie in als uw partner en pluk de vruchten van de volgende voordelen:

  • Ruim 15 jaar ervaring als verhuurmakelaar in Amsterdam
  • Altijd op de hoogte van de Amsterdamse woningmarkt
  • Op de hoogte van de nieuwe huur-, wet- en regelgeving
  • Snelle en heldere communicatie
  • Een antwoord op al uw vragen

De werkwijze van Vastgoed Unie

Als verhuurmakelaar in Amsterdam zoeken we vanzelfsprekend geschikte huurders voor uw woning, maar hier stopt onze dienstverlening niet. We stellen namelijk ook een waterdichte huurovereenkomst op die voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

Uitgebreid achtergrondonderzoek

Voor het verhuren van uw woning in Amsterdam wilt u natuurlijk een passende bewoner treffen. Om erachter te komen of een huurder geschikt is voor uw woning, voeren we een uitgebreide screening uit. Zo weet u zeker dat uw nieuwe huurder betrouwbaar en solvabel is en voorkomen we onverhoopte problemen in de toekomst.

Professionele foto’s

De woonruimte die u gaat verhuren, komt natuurlijk online te staan. Om ervoor te zorgen dat hij aandacht trekt en in de smaak valt bij potentiële huurders, is het van belang dat er mooie foto’s van worden gemaakt. Vastgoed Unie werkt daarom met een professionele fotograaf die hoge kwaliteit foto’s maakt van uw woonruimte.

Transparante communicatie

Vastgoed Unie stelt zich als verhuurmakelaar op als uw partner. Zo houden we u door middel van transparante communicatie op de hoogte van de zoektocht naar een nieuwe huurder en de relevante bijzaken. Daarnaast kunt u ons altijd benaderen voor meer informatie over de status.

Administratiebeheer (optioneel)

Is uw woning succesvol via ons verhuurd aan een geschikte huurder? Dan nemen we, indien gewenst, ook al uw administratieve zaken uit handen. Denk hierbij aan het incasseren van huurbetalingen en technisch onderhoud. Bij afname van onze beheerdienst ontzorgen we u volledig en heeft u geen enkel omkijken meer naar uw verhuurwerkzaamheden.

Advies op maat

Bent u pas net begonnen met verhuur of heeft u gewoonweg een vraag? Als verhuurmakelaar in Amsterdam staan we altijd voor u klaar. Raadpleeg uw vaste verhuurmakelaar te allen tijde voor advies of vragen rondom verhuur.

Verhuurmakelaar in verschillende steden

We zijn als verhuurmakelaar ook actief in andere steden dan Amsterdam. Benader ons als u op zoek bent naar een:

  • Verhuurmakelaar in Rotterdam
  • Verhuurmakelaar in Den Haag

Uw vaste woningmarktpartner in Amsterdam

Vastgoed Unie staat niet alleen voor u klaar als verhuurmakelaar in Amsterdam: we bieden diverse woningmarkt-gerelateerde diensten aan in Amsterdam. Schakel ons ook in als: