Aankoopmakelaar Amsterdam

Heeft u behoefte aan een nieuw thuis in Amsterdam en zit u midden in de zoektocht naar een droomhuis? Of bent u op zoek naar een appartement om in te investeren? Vastgoed Unie helpt u op weg als aankoopmakelaar in Amsterdam.

Uw aankoopmakelaar in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een aankoopmakelaar, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u met de beste aankoopmakelaar in Amsterdam in zee gaat. Met jaren ervaring in de makelaardij ontzorgen we u graag bij het vinden van het huis waar u al tijden van droomt of dat appartement waarin u wilt investeren. Dit doen we door eerst uw wensen in kaart te brengen en vervolgens u tijdens het gehele proces te begeleiden. In dit proces behandelen we een aantal stappen om het gewenste eindresultaat te bewerkstelligen:

Intakegesprek

Mocht u interesse hebben in Vastgoed Unie als uw aankoopmakelaar in Amsterdam, dan horen we dat graag. Wanneer u ons benadert, ondernemen we direct actie. We plannen een intakegesprek in om al uw behoeften te bespreken. Tijdens dit gesprek bieden we een luisterend oor, maar vertellen ook wat u van ons kunt verwachten. We adviseren u graag op basis van uw verhaal en uw financiële mogelijkheden.

De zoektocht

Na het intakegesprek gaan we meteen voor u aan de slag. Door ons uitgebreide netwerk in Amsterdam en flinke kennis en ervaring in de markt, brengen we alle opties in kaart die aansluiten op uw profiel. We communiceren altijd snel en transparant over de status van de zoektocht en lichten u snel in bij een potentiële match.

Bezichtigingen

Op het moment dat we een interessante optie tegenkomen, plannen we, in overleg met u, een bezichtiging in. We gaan altijd met u mee tijdens een bezichtiging, maar bieden u ook de mogelijkheid om in uw plaats te gaan, mocht u zelf niet kunnen. Tijdens de bezichtiging letten we extra goed op zaken als de bouwkundige staat van het pand, maar ook op eventuele verborgen gebreken. Zo voorkomen we vervelende verrassingen na de aankoop zo veel mogelijk. Ook stellen we vast of het pand van bouwkundige aanpassingen is voorzien en of hier een vergunning voor is.

Zo hoeft u zich enkel te richten op de sfeer van het pand, het gevoel dat u erbij krijgt en andere zaken die u belangrijk vindt. En bent u niet in de gelegenheid voor een bezichtiging? Dan maken we een filmpje voor u, zodat u toch een goed beeld krijgt van de woning.

Voordelen van Vastgoed Unie

Schakelt u Vastgoed Unie in als uw makelaar in Amsterdam? Dat levert u de volgende voordelen op:

  • Zoeken naar uw droomhuis met de recentste wet- en regelgeving voor ogen
  • We dragen zorg voor goede aankopen en aantrekkelijke rendementen
  • Ontvang als eerste de actueelste aanbiedingen op de markt
  • Antwoorden op al uw vragen

Uw partner voor de woningmarkt in Amsterdam

Naast dat we u als ervaren aankoopmakelaar kunnen bijstaan, helpen we u graag als: