Vastgoedbeheer Amsterdam

Financieel, technisch en commercieel beheer van uw vastgoed in Amsterdam

Vastgoed in uw bezit hebben dat u wil verhuren, vraagt veel van uw tijd en energie. Allebei zaken die u wellicht omwille van uw eigen drukke werkzaamheden niet onmiddellijk in overvloed hebt. Toch wilt u er zeker van zijn dat uw vastgoed in goede handen is en dat uw huurders een luisterend oor vinden in geval van vragen of problemen. Een samenwerking met een professionele partner in vastgoedbeheer dringt zich op en daar helpen we u als ervaren vastgoedbeheerder in Amsterdam graag mee verder.

Waarom uw vastgoed laten beheren door Vastgoed Unie?

Bij het verhuren van vastgoed komt heel wat kijken. Er moeten geschikte huurders gevonden worden en er moet voorzien worden in een wettelijk sluitende huurovereenkomst. Tijdens de huur moeten huurders een contactmogelijkheid hebben in geval zich problemen zouden voordoen of als er vragen opduiken. Tenslotte, en zeker niet onbelangrijk, is het goed om op regelmatige basis het verhuurde pand te bezoeken om concreet zicht te hebben op hoe de huurders hiermee omgaan. Vastgoedbeheer in handen geven van Vastgoed Unie neemt u al deze taken uit handen.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Maakt u zich zorgen over de financiële kant van het verhuren van vastgoed? Ook daarvoor kunt u rekenen op de diensten van Vastgoed Unie. We zorgen ervoor dat u stipt en zonder fout uw huurgelden ontvangt én we regelen de investeringen die aan uw pand moeten gebeuren naar een goed onderhoud toe.

Uw professionele partner in Amsterdam

Als nummer 1 aankoopmakelaar Amsterdam en verhuurmakelaar Amsterdam biedt Vastgoed Unie u een brede waaier aan diensten aan. Voor alle makelaars kent de vastgoedwereld in Amsterdam geen geheimen meer. Van aankoop tot verhuur en verkoop van vastgoed: u kunt hiervoor altijd rekenen op een uitmuntende service waarin u als eigenaar centraal staat. Uw belang en dat van uw vastgoed komt op de eerste plaats en daar werkt een team van gedreven makelaars elke dag opnieuw aan.

Voordelen van professioneel vastgoedbeheer

Uw woning verhuren in Amsterdam met de hulp van Vastgoed Unie is kiezen voor een professionele partner die de kneepjes van de vastgoedwereld perfect kent. De jarenlange ervaring en de doorgedreven expertise maken ook van uw vastgoedproject een succes op elk mogelijk vlak. U heeft een persoonlijke makelaar die u tijdens iedere stap van uw vastgoedplannen bijstaat met raad en daad en die u op geregelde tijdstippen een actuele stand van zaken overmaakt. Er zijn vele vastgoedbedrijven in Amsterdam, maar er is maar één Vastgoed Unie.

info@vastgoedunie.com +31(0)20 3081600

Waarom investeren in vastgoed in Amsterdam?

Voor wie beslist om te investeren in vastgoed, is het aankopen ervan in Amsterdam een absolute aanrader. Deze stad trekt mensen van over de hele wereld aan en die populariteit blijft alleen maar verder stijgen. Door vastgoed aan te kopen en via vastgoedbeheer te verhuren, bent u er zeker van dat u alles uit uw investering haalt en meer. Expats verhuur Amsterdam is bijvoorbeeld een goede manier om een hoog rendement te halen. Zowel woningen als flats zijn in de bedrijfswereld erg gewild en als die dan ook nog eens gelegen zijn in het prachtige en bruisende Amsterdam, bent u helemaal zeker van de beste verhuurovereenkomsten.

Contact opnemen

Bent u eigenaar van een pand in Amsterdam of heeft u plannen om dit te worden? Contact opnemen met Vastgoed Unie is de eerste stap in uw toekomstverhaal. Uw vaste partner worden in alle facetten van de vastgoedwereld, daar staan we garant voor. Als aankoop-, verhuur- en verkoopmakelaar in Amsterdam leggen we u alle troeven en referenties voor die niet anders kunnen dan uw vertrouwen te winnen. Graag nodigen we u uit om in alle openheid met ons het gesprek aan te gaan over uw kansen en mogelijkheden.