Makelaar Amsterdam

Als makelaar in Amsterdam hanteert Vastgoed Unie een unieke benadering met innovatieve middelen die de dienstverlening in de makelaardij naar een hoger niveau tilt. We onderscheiden ons met een energieke en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant zoekt.

Pluk de vruchten van onze dienstverlening in Amsterdam

Met Vastgoed Unie als uw makelaar in Amsterdam profiteert u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 15 jaar ervaring als Amsterdamse makelaar
  • Expert op de Amsterdamse woningmarkt
  • Kennis van de recentste huur-, wet- en regelgeving
  • Transparante communicatie
  • Antwoord op al uw vragen

Verhuurmakelaar Amsterdam

Maximale ondersteuning bij de verhuur van uw huis

Hoe vindt u huurders voor uw woning, appartement of bedrijfsruimte? En hoe bent u ervan verzekerd dat huurders netjes met uw eigendom omgaan? Als makelaar in Amsterdam kennen we de verhuurmarkt en helpen we u dan ook graag met het vinden van geschikte huurders. Onze medewerkers en specialisten zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, potentiële huurders volledig worden gescreend en dat er geen onduidelijkheden ontstaan over gemaakte afspraken. Als u uw woning wilt verhuren in Amsterdam, staat Vastgoed Unie met enthousiasme en vakkennis voor u klaar.

Schakel ons in als verhuurmakelaar

Aankoopmakelaar Amsterdam

Een droomhuis vraagt om een droomaanpak

Bent u op zoek naar een droomhuis of de perfecte starterswoning in Amsterdam? We helpen u graag. We geloven in een persoonlijke benadering en luisteren dan ook graag naar al uw wensen. Ook bij het bezichtigen van woningen weten onze ervaren medewerkers waar ze op moeten letten, zoals bouwkundige gebreken, achterstallig onderhoud en of er wel met de vergunningen gebouwd is. Daardoor komt u later niet voor verrassingen te staan en betaalt u altijd de beste prijs.

Schakel ons in als aankoopmakelaar

Verkoopmakelaar Amsterdam

De beste begeleiding tijdens de verkoop van uw huis

Het verkopen van een woning is een intensief en emotioneel traject. Zo zijn er veel zaken waaraan gedacht moet worden; zoals professionele foto’s, advertenties en bezichtigingen. Vastgoed Unie zet alles op alles om uw woning in Amsterdam op de beste manier onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. We helpen bij het bepalen van de ideale vraagprijs en ondersteunen bij onderhandelingen met geïnteresseerden. Ook zorgen we voor de afhandeling van de hele papierhuishouding en verzekeren we u dat de transactie juridisch waterdicht is.

Schakel ons in als verkoopmakelaar

Onze werkwijze als makelaar in Amsterdam

We creëren vrijblijvend een traject dat voor u de beste manier vormt om de ideale woning of belegging te kopen, of om uw woning te verhuren. Indien u uw huis wilt verhuren met een goed rendement, zullen we u tijdens het gehele proces 24/7 van dienst zijn als makelaar in Amsterdam. Vastgoed Unie zal hierbij uw woning in heel Nederland én onder expats optimaal onder de aandacht brengen.

Zoekt u een woning? Ook wanneer u op zoek bent naar een koopwoning voor uzelf of als belegging, vinden we gegarandeerd de beste woning voor u. We maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt.

Onze klanten zijn door onze expertise en uitstekende contracten verzekerd van een maximale bescherming. Transacties in onroerend goed vereisen nu eenmaal altijd een gedegen en gespecialiseerde benadering.

Gegarandeerd succes met ons uitgebreide netwerk

Door onze jarenlange ervaring, hebben we een groot netwerk en een uitgebreid bestand met woningzoekenden, beleggingen en potentiële huurders in ieder deel van Amsterdam, zoals in Centrum, Zuid, Oost, en Oud-West.

Een vaste partner voor de Amsterdamse woningmarkt

Vastgoed Unie neemt als Amsterdamse makelaar graag al uw vastgoedwerkzaamheden over, zodat u uw kostbare tijd in andere zaken kunt steken. We zijn namelijk specialist in vastgoedbeheer en nemen, als u dit wenst, uw technische, financiële én commerciële beheer uit handen. Dit doen we al voor een maandelijks bedrag van € 59,- per object. Als we het beheer van meer dan 5 objecten van u overnemen, dan maken we graag een prijs op maat waarin we schaalvoordeel berekenen!

Meer dan makelaar in Amsterdam

Naast dat we als makelaar in Amsterdam gespecialiseerd zijn in vastgoedbeheer, zijn we actief in andere steden. Zo verlenen we onze makelaarsdiensten ook in onder andere  Den Haag en Rotterdam.